keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Piparitalojen tunnelmissa

Jouluinen analyysi piparitalojen merkeissä.

Missä talossa asuisit/viettäisit Joulusi? Leikkimielinen testi Jouluusi. Kuvat netistä, talot eivät ole tekemiäni. Oma taloni olisi kuin hurrikaanin jäljiltä, hieman vino, ja yleensä kattokin on romahtanut,, ikkunat ja ovet miten sattuu :)

Valitse ensimmäinen mieleesi tuleva talo ja lue analyysi alempaa..


Analyysit


Talo 1. Kartanon juhlavaa tunnelmaa sisältyy parhaaseen Joulunviettoosi. Juhlit mieluusti suuremmankin porukan kanssa, kunnolla, ruokaa pitää olla, että pöydät notkuu. Joulusi on toisinsanoen hyvin täyteläinen ja runsas. Ihmiset, värit, ruoka, kaikkia pitää olla paljon, ja haluat osoittaa rakkaillesi (yleensä iso suku tai lähipiiri) että välität heistä. Joulussasi on magiaa, ja osaat myös delegoida jouluhommat, ette itse jää työnorjaksi vaan pääset mukaan juhlimaan.


Talo 2. Sinun Joulusi on satumainen. PIeniä miniatyyrimaailmoja näet kaikkialla, tontuilla, haltioilla ja muilla pikkuihmisillä on oma maailmansa kodissasi tai ainakin suot heille aikaa, huomiota. Pyydät kotiisi vain rakkaasi. Olet omistautuvainen ja hankit lahjat todella huolella. Pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä. Sinun joulupöydässäsi on usein yksi tai useampi hieman erikoinen tarjoiltava. Haluat yllättää vieraasi, ja juhlasi muistetaan.


Talo 3. Joulunakin kotisi ja läheisesi ovat sinulle ykkösasia. Olet aika tavalla perinteiden ystävä, mutta jotain pientä rohkenet kyllä uudistaakin, sisustuksessa tai jälkiruoassa. Tällöin yllätät usein itsesikin. Pidät Joulusta ja tunnelma onkin tärkeää, sekä toisten viihtyvyys. Jaksat panostaa siihen, varo vain ettet uuvu liikaa, ja aaton juhlimiset jäävät vähiin.


Talo 4. Sinussa asuu pieni Hannu ja Kerttu!
Perinteiden, tarinoiden, ja satujen Joulu on juttusi. Olet leikkisä sydälmeltäsi, ja Jouluiltakin voi venyä ja venyä hauskanpidon merkeissä. Ruoka ei ole se tärkein, vaan se fiilis ja läheiset. Lahjat ovatkin sitten toinen juttu, niiden kanssa viihdyt vaikka kuinka pitkään, ennen ja jälkeen Joulun. Jaksat fiilistellä Jouluasi vielä keväälläkin.


Talo 5. Joulu on sinulle mukavaa, sosiaalista aikaa, lahjojen ostoa, kiirettä (nautit jopa joulun kiireistä) Kaupungin valot illalla, lisäävät Joulutunnelmaasi. pidtä monenlaisesta tavasta viettää Joulua, mutta omatapasi on paras. Panostat ruokaan ja lahjoihin. Itse nautit sitten omassa rauhassa aattoillan tunnelmista ja osaat rentoutua.

Ihanaa Joulunaikaa, muistakaapa välillä ottaa vähän rennommin ja kuunnella vaikka Joulumusiikkia!

1 kommentti: