torstai 31. joulukuuta 2015

Uusi Vuosi ja rituaali

Uudenvuodenrituaali


Laita Alttarillesi (tai sen virkaa täyttävälle kalusteelle) neljä valkoista kynttilää yksi jokaiseen ilmansuuntaan. Lisää alttarillesi veden elementti (pieniastia, jossa vettä), maan elementti, suola ja kivi. Tulen elementti on kynttilät ja ilman elementtiä hoitaa suitsuke tai höyhen, kilikellokin toimii.
Ota neljä avainta (voit piirtää myös avaimet neljään paperiin) ja ne jokaisen kynttilän eteen, edustamaan ilmansuunnan tuomia mahdollisuuksia.

Puhdista kodin/alueen energiat ja "virittele" itsesi eli koe olevasi valmis rituaalin suorittamiseen. Voit lisätä yrttejä taikukkien terälehtiä tai jumaluuksien kuvia alttarillesi myös- vain taivas kattona. (itse pidän yksinkertaisesta alttarista)

Kirjoita paperiin asiat joista luovut, polta se alttarin kynttilässä.
Kirjoita toiseen paperiin asiat, joita haluat jokaiselta ilmansuunnaltasi ja lue listasi kolme kertaa, liitä siihen vaikka jokin loitsu tai riimi, ja lisää loppuun "Näin olkoon".

Puhdista vielä kerran energiat, ja "sulje" alttari, kun tunnet olevasi valmis.
Alttari suljetaan sammuttamalla kynttilät (ei puhaltamalla) mieluiten märällä sormella niistämällä. Ja siivoamalla jäljet. Ole vielä hetki hyvissä energioissasi muistellen asioita joita haluat ensi vuodelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti