tiistai 26. tammikuuta 2016

Luonnetesti

Luonnetestiä taas :) Hupimielellä vähän kevennystä.

Mikä näistä mökeistä on se jossa sinä haluaisit viettää aikaasi, joka ehkä olisi jopa kotisi? Luota hetken huumaan ja valitse yksi.
Kuvien alla taas vastaus numeron mukaan. Kuvat netistä poimittu!1. Mökki ykkösen asukit ovat mieluusti hiemn syrjäänvetäyviä puuhastelijoita. Paikkansa kaikelle pitää olla. Fyysinen ja henkinen vapaus on tärkeää, samoin itsensä toteuttaminen. Ykkösmökin omistajalla on usein sana hallussaan ja tuokin sen häpeilemättä esiin. Pitää huolta läheisistään, ja yksityisyydestään. Vieraille on paikkansa ja aikansa, niitä sitten kestitäänkin kunnon pihajuhlien merkeissä, jos sää sallii. Pidät mökkisi puhtaana, kauniina ja hieman askeettisena. Sinä todenäköisesti varastoit säilykkeitä talven ja tulevan varalle. Olet myös tietyllä tapaa varovainen luonne, etkä kuitenkaan kovin avautuvainen ja sosiaalinen. sinun pitää tuntea ihminen hyvin, ennenkuin päästät hänet mökkiisi tai elämääsi.


2. Tässä mökissä asustaa monitahoinen tyyppi. Olet hieman monimutkainen toimissasi, ja kuitenkin pidät simppelistä elämästä. Hyvästä ruuasta, ja vakituisista ihmissuhteista. Uudet ihmissuhteet voivat olla sinulla kauhistus! Vaikka läheisesi asuisivat kanssasi, nautit omasta tilasta ja rauhasta. Osaat myös nauttia elämän hyvistä asioista. Sinua ei voi sanoa askeettiseksi. Mökkisi on todennäköisesti täynnänsä vanhoja aaretita, esineitä, joilla on tarina, ja jotka fyysisesti "tuntuvat " joltain. sinulle on tärkeä kosketella ihmisiä, asioita, esineitä ja eläimiä. Sinull aon niitäkin. Et ole kovin tarkka pienistä asioista, ei haittaa jos kaikki ei ole kuten on sanottu. Jokin voi olla hieman rempallaankin, siinäkin on oma viehätyksensä. Monimutkaisuutesi on sinun lahjasi.


3. Tämän mökin ihminen arvostaa perinteitä, seuraa ja mukavia yhdessäolo hetkiä. Toki oma rauhakin on tärkeä ja sitä vaalitkin. Pienet ykistyiskohdat ovat tärkeitä, eivät vie kuitenkaan kokonaan huomiotasi. Pidtä rennosta ja mutkattomasta elämästä omiesi kanssa. Välillä voit kyllä intoutua siivoamaan ja siinä saa kyytiä helposti naapuritkin. Ulkoinen ei ole tärkeää, mutta pidät siitä, että asiat ovat kuten haluat.


4. Tämän mökin asustaja pitää toisaalta omasta rauhasta, mutta myös siitä, että lähellä on muitakin ihmisiä. Oma turvasi, oma alueesi on tärkeä, ja pidätkin siitä huolta. Rustiikkinen koti on hyvä, käsin tehty, jopa leivätkin, on tärkeää. Vaikka ulkoa kotisi on aika karu, on se sisältä lämmin ja kotoisa. Et avaudu herkästi ja sinun voi olla vaikea luottaa ihmisiin. Avaa ovesi, niin voit kokea enemmän.


5.  Tämän talon haltija pitää ns. suurista raameista. Kovan ja joskus hieman ylpeänkin pinnana alla on kuitenkin lämmin persoona, joka rakastaa juhlimista, hauskanpitoa, kuitenkin hallitusti. Juhlija ja sosiaalinen perhonen on usein vain pintaa, jolla peitetään epätasapaino. Usein hän voi myös rajoittaa hieman itseään ja on itsensä pahin vihollinen, sillä pelot ja rajoitukset sulkevat hänet vain piiloon elämältä.


6.  Tämä talo asuttaa ihmistyyppiä jolla jalat maassa ja pää pinnalla. Hieman boheemia asukkia, joka ei oikeastaan välitä mitä hänellä on päällään. Vetäystyy mieluiten omiin oloihinsa, tekemään jotain luovaa hommaa, joka tarvitsee suuren vapaan tilan. Sisimmässäsi asuu keräilijä, pieni hamsteri, joka pitää mitä oudoimmista esineistä... jopa kuivista kalannahoista ( niillä voi joskus olla käyttöä). Avaudu hieman juroudestasi ja tapaa enemmän ihmisiä.


7.  Tätä taloa hallitsee vankalla emännän otteellaan asiallinen, mutta romanttisen häilyvä tyyppi. Ihmiset ja kanssakäyminen ovat tärkeitä, samoin etiketti, hyvät tavat ja kaikenlaiset kissanristiäiset. Viihdyt niissä!  Oletat ja odotat toisista hieman liikaa, etkä aina osaa pitää sammakoita suussasi. Voit töksäyttää ilmaan välillä jotain arkaluontoistakin. Rakastat ihmisten kuulumisia, ja haluat olla oman elämäsi TÄHTI. Odotat arvostusta muilta ja annat omastasi, mutta vain, jos he ansaitsevat kunnioituksesi. Hillitse hieman kontrolloinhaluasi ja mieti, ,mitä sanot.


Mienkäs teille osui?

2 kommenttia: