tiistai 16. helmikuuta 2016

Lemmen MagiaaLEMMEN NOSTATUS TAIKATämä auttaa virittelemään rakkauden tunteet, kadonneen intohimon, ja lemmen suhteesta.
Muista, että ketään ei voi pakottaa.. jos suhteesta on jo peruspohja pois, tämä auttaa vain hetkellisesti.

Tarvitset:
2 punaista kynttilää
puisia tulitikkuja
Hammastikun
Arkki paperia
Kynä


Nimeä toinen kynttilä itsesi ja toinen kumppanisi mukaan, ei tarvitse kirjoittaa nimeä, vaan visualisoi se. Joko oikeita nimiä tai lempinimiänne.
Sytytä "oma" kynttiläsi ensin.
Sytytä sen jälkeen rakastasi edustava kynttilä ,. molemmat puisella tulitikulla, ei sytyttimellä.
Seuraavan 30 min. ajan visualisoi parisuhteesi sellaiseksi kuin sen oikeasti haluat. Keskity enemmän makuuhuoneen puolelle Hymiö wink Kuvittele ja visualisoi rauhassa sitä intohimoa mitä kaipaat suhteeseenne.

Samaan aikaan kun visualisoit, tee seuraavasti:
Piirrä paperille kolme sydäntä. Ota ensimmäinen, "oma" kynttiläsi ja valuta siitä steariinia samalla visualisoiden suhdettanne, miltä haluat kumppanisi tuntuvan ja olevan, sekä sinulle tarjoavan.Valuta stariinia kaikkiin sydämiin, ja kun olet peittänyt ne stariinilla, sammuta "niistämällä" ensimmäinen kynttilä.

Tämän jälkeen ota kumppanisi kynttilä, ja visualisoi mitä sinä tarjoat hänelle, ja mitä voit olla hänelle.Valuta jälleen steariina sydämille. kun olet jälleen peittänyt sydämet steariinilla, niistä kumppanisi kynttilä.

Toista tämä seitsemänä perättäisenä  päivänä, käyttäen koko ajan samaa paperia sekä kynttilöitäsi, piirrä kuitenkin aina uudet sydämet siihen.
Anna viimeisenä päivänä molempien kynttilöiden pala aitsestään loppuun, ja piilota paperi salaiseen paikkaan tai laatikkoon, josta sitä ei kukaan näe.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti