perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pääsiäismunajahti

Meillä kaikilla on salaisuuksia, suuria tai pieniä, tässä leikkimielinen pääsiäismunajahti.


Mitä salaisuuksia pieni pääsäismuna pitää sisällään?
Valitse omasi.

1.Sinä olet hyvä pitämään salaisuuksia. Pidät visusti piilossa myös omat salaisuutesi muilta. Sinun salaisuuksiisi liittyykin enempi tunne-elämän arvet ja kärsiminen. vanhojen ihmissuhteiden arvet näkyvät vielä, ja aika-ajoin aiheuttavat kipuakin.Koet kaikki tuneet isosti, ja sen asian kanssa kamppailetkin, joudut välillä hillitsemään jopa sitä hyvän tunteen purkaustakin. Tunteesi ovat niin suuria, että muiden voi olla vaikea kestää sitä tunnelatausta mikä sinusta lähtee, siksi hillintä.Ole silti avoin ja yritä antaa tuntiellekin valta silloin tällöin. Chili-suklaamuna sopii sinulle.2.Sinä et ole raskaiden salaisuuksien ystävä, etkä niitä kannakaan. Elät ikäänkuin omien ongelmiesi/salaisuuksiesi yli, ja menet eteenpäin. Olet myös hyvä unohtamaan, joten jos sinua tunnetasolla loukataan, unohdat sen aika pian, ja sinun on helppo aloittaa alusta. Et myöskään halua tietää mitään liikaa, tai kaivella toisten luurankoja, se ei mielestäsi kuulu muille. Pitäkööt luurankonsa kaapissaan se ei sinua vaivaa. Olet helppojen asioiden ystävä. Omat salaisuutesi ovat lähinnä arjen virheitä, niistä oppiminen, joten pääset niistä helpommin yli. Käännät virheesi voitoksi. Uit elämässä, kuin kala vedessä ja luotat ehkä liian helposti ihmisiin. Sinun pääsiäismunasi maku on Fazerin punainen suklaa.3.Sinut on helppo rikkoa. Salaisuutesi onkin se, että sinut on rikottu ehkä liian monta kertaa. Tunne, ihmissuhteet ja rakkaus ovat salaisuuksiasi. Koet syvästi, ja tunnetasolla oletkin sellainen hiljaa kärsivä. Avaudut kyllä, mutta vain heille, joihin luotat. Sinulla on vielä salaisuuksia, joita et tunnista, mutta ne aukeavat kyllä, ajan kanssa. Ole se valo, ja herkkyys joka sinussa on, uskallanäyttää ilosi, rakkautesi. Älä pelkää haavoittuvasi enempää, se on sitä omaa vahvuuttasi. Sinun pääsiäismunasi on Kinder-muna.
4, Elämä on salaisuutesi. Sinä kannat mukanasi koko elämääsi, olet todella elänyt, tai tulet elämään, ja se taito, mikä karttuu elämisen myötä on sinun salaisuutesi, Et ole niitä helpoimpia, vaan vahvana ja elämänäkokemuksen kantajana tarvitsetkin haasteita lisää. On myös mietittävä kelle avautuu.Hehkut myös sisäistä valoasi, ja moni haluaakin siitä osansa, mutta et päästä helposti lähellesi.Jotta pääset salasiuuksiesi ytimeen kannattaa kirjoittaa päiväkirjaa ja työstää elämää sitä kautta. Sinun pääsiäismunasi on Lidlin "töhnäsuklaamuna"
5.Sinun salaisuutesi on muiden kautta eläminen, ja "hyvänä ihmisenä oleminen". Tahtotila siihen on suuri, ja pyrit tekemäänkin muiden eteen enemmän kuin pitäisikään. Olet liian uhrautuvainenkin joskus. Et hae tähden roolia vaan enemmänkin hyväksyttynä oleminen vie voiton. Suurin salaisuutesi tuleekin vasta myöhemmin, mitä jos eläisitkin välillä itsellesi?
Sinun pääsiäismunasi on Prinsessa- suklaamuna sormuksineen.
6. Sinun salaisuutesi on hieman järjen tuolla puolen. Yliaistilliset kyvyt ja henkinen tietous. Raskas taakka kantaa, joten elämäkin sen mukaista, eli ei helppoa. Koko elämäsion siäistä tietoa täynnä. Pidät piilossa sen kaiken vaikean, ja käännät sen voitoksesi. Sinä tiedät, mutta pidät sen sisälläsi. Et voi kaikille paljastaa intuitiosi kertomaa.
Sinun pääsiäismunasi on Mingon muna.
7. Sinun salaisuutesi on karmallista. Moni niistä mitä nyt sinulla on salaisina tunteina tai asioina, liittyvät entisiin elämiisi. Kyse voi olla konkreettisestakin. sairaus, tai tuska, joka liittyy selvästi johonkin, muttet osaa sitä itse välttämättä hahmottaa. Sinun pääsiäismunasi on myös Kinder-muna.


                                                 

                                     Hyvää Pääsiäistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti