keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Entisiä elämiä etsimässä


Onko sinulla kokemuksia entisistä elämistä?

(Ted andrews)
Seuraavien kysymysten avulla voit avata mielesi ottamaan vastaan entisiin elämiin liittyviä kokemuksia. Kysymykset ovat luonteeltaan hyvin tavanomaisia, mutta niihin annetut myönteiset vastaukset voivat selittyä jälleensyntymisellä. Muitakin selitysvaihtoehtoja löytyy, mutta voit siitä huolimatta löytää johtolankoja mahdollisiin entisiin elämiisi. Pidä mielesi avoimena!1. Oletko aina unelmoinut pääseväsi käymään tietyissä paikoissa?

2. Onko olemassa paikkoja, joihin et mistään hinnasta haluaisi mennä?

3. Löytyykö historiasta ajanjaksoja, jotka tuntuvat erityisen läheisiltä ja joita olet mielelläsi tutkinut tarkemmin?

4. Millaiseen toimintaan olet aina halunnut osallistua tai mitä olet aina mielelläsi katsellut muiden tekevän?

5. Oletko aina halunnut välttää tekemästä jotain tiettyä asiaa?

6. Onko kotimaassasi alueita, joita kohtaan sinulla on kielteisiä tunteita?

7. Tunnetko tiettyjen paikkakuntien vetävän itseäsi puoleensa?

8. Tunnetkoa vetoa tiettyjä ihmisiä tai kansallisuuksia (rotuja, uskontoja, sosiaalisen kanssakäymisen muotoja jne.) kohtaan?

9. Tunnetko halua välttää tiettyjä ihmisiä tai kansallisuuksia (rotuja, uskontoja, sosiaalisen kanssakäymisen muotoja jne.)?

10. Muistatko pelänneesi tiettyjä asioita koko elämäsi ajan, lapsuudesta lähtien?

11. Onko sinulla taitoja, joista olet aina ollut tietoinen, mutta joita et ole koskaan ottanut käyttöön?

12. Mitkä ovat mieliruokiasi? Mistä ruoista et pidä?

13. Onko sinulla synnynnäisiä sairauksia?

14. Onko sinulla pysyviä ongelmia, tunnepulmia tai asenteita, jotka näyttävät olevan peräisin varhaislapsuudesta?

15. Oletko tuntenut välitöntä läheisyyttä uusien tuttavuuksien kanssa? Tuntuvatko tietyt ihmiset vastenmielisiltä tai epämiellyttäviltä pian sen jälkeen, kun olet tutustunut heihin?

16. Oletko milloinkaan kokenut déjà vu-ilmiötä? (Ranskankielinen ilmaisu tarkoittaa "aikaisemmin nähtyä", ja sillä kuvataan esimerkiksi tietyn näkymän, kadun tai talon tunnistamista siitä huolimatta, ette iole aikaisemmin niitä nähnyt.)

17. Pienet lapset osoittavat usein spontaanisti muistavansa edellisiä elämiään. He voivat säännöllisesti viitata puheissaan toisiin "koteihin" ja toisenlaisiin suhteisiin heitä ympäröivien ihmisten kanssa. Asia tulee usein ilmaistua sivulauseessa, vaikkakin varsin asialliseen sävyyn. Teitkö itse niin lapsena? Oletko kuullut joidenkin lasten tekevän niin?

18. Huomaatko, miten ihmelasten kyvyt voitaisiin selittää edellisten elämien avulla?

19. Oletko jossain elämäsi vaiheessa nähnyt toistuvaa unta tietystä paikasta tai ajasta? (Entisiä elämiä heijastavilla unilla on taipumus toistua, sillä ne ovat eläviä ja todentuntuisia.) Puhutaanko unissasi joskus vierasta kieltä? Ovatko unen hahmot ja ympäristö peräisin toiselta aikakaudelta? Sijoittuvatko unen tapahtumat nykyaikaan, mutta esimerkiksi vaatetus tai käytetyt työkalut siitä huolimatta menneisyyteen?

20. Oletko koskaan kokenut ruumiista poistumista joko tietoisesti tai tiedostamatta? Onko sinulla ollut kokemuksia lähellä kuolemaa olemisesta? Mitä nämä kokemukset voivat kertoa sinulla kuolemanjälkeisestä elämästä ja jälleensyntymisestä?
2 kommenttia:

  1. Kyllä, kyllä, kyllä ja kyllä! Tuttua hommaa! Olen pienestä asti kunnioittanut ja halunnut joskus olla intiaani ja niinhän se heiluri paljastikin, että olen entisessä elämässäni ollut 1700-luvulla intiaani ja jonkinlainen shamaani. Tämä tieto teki minut iloiseksi ja helpottuneeksi, sekä selitti paljon.
    Muutenkin oli kiva lukea blogiasi!

    VastaaPoista
  2. Minä olen myös tuntenut kovasti vetoa aina intiaaneihin. Pienenä kun katsoimme lännenelokuvia olin aina intiaanien puolella sekä isona minusta piti tulla intiaani. Kotiani koristaa useampi unensieppari ja kuvia intiaaneista. Mokkanahka, hapsut, mokkasiinit ovat vaatteissa kulkenut mukana koko elämän. Enkelienergia hoidossa minulle sanottiin että minulla on 3 entistä elämää intiaanina. Näistä olisi kiva saada lisää tietoa. Olen itse yrittänyt päästä tilaan jossa pääsisin käsiksi tähän asiaan, mutta tuloksetta.
    -Mic.Mak

    VastaaPoista