lauantai 2. huhtikuuta 2016

Tarotskooppi Huhtikuu

Mitä huhtikuu tuo sinun horoskooppimerkillesi?
Tarotskooppi Huhtikuu


Kauris on elämänpituisella matkallaan nyt jonkinlaisessa risteyksessä jossa on tarkastettava suuntaa ja suunnitelmia. Kyse voi olla myös ihan konkreettisesta matkasta tai elämänalueella etenemisestä. Vauhtia riittää ja  elämä tarjoaa runsautta, parastaan ihan jo pelkällä elämisen runsaudellaan.. Heitä marttyrinviitta nyt vihdoinkin pois, ja nauti!Vesimies työstää elämäänsä, eräänlaista tilinteon paikkaa nyt. Myös maailma odottaa kulkijaansa. Sielu tahtoo laajentaa elinpiiriäsi ja matkat ovat suunnitteilla.  Elinpiirin raivaus voi tuoda mukaan
myös  muutokset muillakin elämänalueillasi.  Jotain uutta syntymässä tämän raivauksen kautta. Muilta osin koet elämän hieman haasteellisena tällä jaksolla.  Elämä käy välillä tunteisiin ja tämä on se aika.Kalat uivat nyt siunatuissa vesissä. Tietyllä tapaa arjen asiat vaativat nyt voimaa ja rohkeutta, uskoa itseensä. Työn saralla puuhaa riittää, ja varoituksena nousee se, että sinun työpanostasi voidaan käyttää jotenkin hyväksi. Kuun teema onkin, ettet ole liian kiltti. Nyt on aika rythtyä niihin asioihin joita olet aiemmin miettinyt. Nyt on toiminnan aika!
Oinas on nyt hieman epävakaalla pohjalla asioidensa suhteen. Tämä niin arjen, työn ja talouden kuin tunteidenkin suhteen. Vanha alkaa tylsyttämään, ja kaipaat seikkailuja! Uudet polut kiehtovat ja niiden puitteissa on pakko tehdä myös päätöksiä. Varo stimuloivia aineita, jotta  mielesi on selkeä. Kyseessä on kuitenkin suurista asioista elämäsi kannalta. Talous näyttää plussaa kuun puolenvälin jälkeen, ja voit iloisesti yllättyä.
Härkä on valintojen edessä, vaikka elämä on hyvää, voi sitä aina olla lisää. Tässä näyttää olevan kyseessä tunnepuolen asiat, sekä työelämän kartoittaminen parempaan suuntaan. Naishärillä selvästi äitys- naiseusasiat nostavat päätään, ja nämä asiat tuovat sen täyttymyksen tunteen, kaikki on hyvin.Kaksonen  on vaihteeksi tasapainossa itsensä ja elämänsä kanssa. Elämähallinta alkaa löytymään ja elämä on periaatteessa hyvää. Pienet arkiset pulmat ja haasteet eivät verota energiaasi ja olet luottavaisella pohjalla tulevaisuuden suhteen. Rakkausasiat ottaa oman aikansa, ja vaivansa, mutta niissäkin on selvää tavoitteellisuutta nyt. Älä tuhlaa, sillä jokin suurempi hanke vaatii rahaa loppukuusta.Rapu  saa nyt röyhistellä rintaansa sillä neuvottelut ja sopimukset onnistuvat. Koet  eräänlaista henkilökohtaista riemuvoittoakin.  Uusi tilanne vaatii rohkeutta, mutta se kannattaa. Muista kuitenkin olla liikaa hallitsematta kanssaihmisiäsi. Yritä ymmärtää myös muiden näkökulmat.  Tunne-elämässä oma tila tarpeen, muuten voit olla ärtyisä.Leijona on intohimoijensa vallassa. Olet tunneherkkä, ja kipinöit voimaasi joka suuntaan. sosiaalisesti hyvää aikaa, mutta myös valintoja rakkaudessa. Tyytyväisyys on nyt tärkeää ja sitä saat kokeakin. Vältä ristiriitoja oman mukavuutesi vuoksi.  Välillä joudut uhrautumaankin, se kannattaa myös työssä.  Talous suo vapauden jostain vanhasta taakasta tai velasta tällä jaksolla.Neitsyt käy tällä jaksolla läpi haasteellisia ihmissuhteita ja onkin erityisen tunneherkkä. Seikkailut vetävät puoleensa enemmän kuin perusarki. Anna mennä, kerranhan tässä eletään. Varo kuitenkaan loukkaamasta itseäsi tai läheisiäsi toimillasi.  Työ ja talous sujuu omalla painollaan. Pyri työssä keskittymään olennaiseen älä ihmissuhteisiin.Vaaka korjaa nyt  elämänsä satoa. Niin makaat kuin petaat. Hyvistä asioista kertyy hyvä sato, ja kaikesta negatiivisesta ja ikävistä aisoista kertyy niskaan taakkaa. Nämä eivät ole niin pahoja, miltä kuullostaa, vaan onkin ymmärrettävä ajatella kokonaisuuden kannalta. Nyt saat tilaisuuden laittaa pisteen vanhoille huonoille asioille elämässäsi ja kerätä palkintoa hyvistä asioista.Skorpioni kokee haasteita perusarkeen liittyen. Eeenpäin ja lujaa, on tahtosi, mutta se ei ihan niinvain käykään. Yläkerta taitaa olla toista mieltä ja tämä haastaa kärsivällisyyttäsi. Opettele kärisvällisyyttä, malttia ja luota, että kaikella on aikansa. Mikään ei etene väkisin, ehkä tilanteessa olisi peiliinkatsomisen paikka?Jousimies raivaa nyt elämäänsä suursiivouksen lailla.  Ulkoiset muutoksert pinnalla nyt. Kodin alue, oma ulkonäkö, tyyli,  hiukset, muutos kohdistuu  lähes kaikille elämänalueillesi nyt. Olet tehokas ja aikaansaava. Yllätät jopa itsesikin monessa kohdassa. Nauti muutoksen voimasta.

Jos haluat laajempaa tulkintaa tarotkorteilla tai selvänäkönä, tulkinnat löytyy täältä ja voit tilata jonkun niistä tämän sivun yhteystietolomakkeella.

2 kommenttia:

  1. Täältä rapu kommentoi, että juuri osoittautui yksi sopimus tosi onnettomaksi ja monenlaista hankaluutta siitä. Kääk. No, toivottavasti huhtikuun loppu positiivisemmin.
    Kiitos tarotskoopista. Näitä tulen kuukausittain lukemaan.

    VastaaPoista
  2. Hmm... älä vielä menetä toivoa, hyvät tuulet edessä vielä :)

    VastaaPoista