torstai 26. toukokuuta 2016

Mistä tiedät onko sinut kirottu?


Tätä on pyydetty minulta usein tänne blogiin ja nyt onkin sopivasti aikaa tähän.


Kohtaamme joskus ongelmia, tilanteita, jotka ovat haastavia tai vaikeita. Joskusj opa  vellomme ongelmissamme. Voi tuntua, ettei itse ole voinut vaikuttaa asioihin. Toki täytyy ajatella että itse voimme olla syypäitä ongelmiimme, omalla toiminnallamme olemme  saaneet aikaan tiettyjä asioita, valinoillamme on siis merkitys..  Lähinnä se, mihin tässä viittaan on asiat, jotka vaan tapahtuvat, vaikka tekisimme miten päin tahansa, tekisimme hyvää, ja oikeita valintoja jne..  ja siltikin törmäämme ongelmiin, menetyksiin, ja sairauksiin, tai muuten haastaviin tilanteisiin. Kysy itseltäsi, onko kaikki vain sattumaa, vai  itsestäsi johtuvaa elämäsi sabotoimista?
Elämänhallinnan puute voi johtua tosiaan omista toimistamme, mutta jos se on siis sellaista, mihin ei enää löydy edes keinoja selvitä oikein mitenkään tilanteesta, olemm todennäköisesti saaneet kirouksen päällemme.
Voimme selvittää Tarot, tai pelikorttien avulla, onko kirous päällä vai ei.


Poista pakasta suuret arcanat (jos tarot pakka) tai jokerit (jos pelikortit).
Sekoita kortteja voimakkaasti  niin monta kertaa kuin koet tarpeelliseksi. Keskity kaikkiin niihin syihin ja asioihin, joita on tapahtunut ja miksi voisit olla kirottu. Tee näin muutaman minuutin ajan.
Kysyen samalla korteilta: "Onko minut kirottu?"
Lopeta sekoittaminen, ja jaa kortit seuraavasti: Ota pakka käteen ja ala poistaa siitä kortteja päältä käsin, yksi kerrallaan, kunnes tulee kohdallesi ÄSSÄ-kortti tai olet kymmennennessä kortissa.
Pysähdy, ja ota ÄSSÄ pois pinosta ja jatka taas, tee näin kolmesti. Yhteensä kolme pinoa.
Jos sinulla ei ole yhtään ÄSSÄ korttia, ET ole kirottu. (JEE!)
Jos sinulla yksi ÄSSÄ on sinulla yksi mahdollisuus kolmesta olla kirottu, jos kaksi, niin kaksi mahdollisuutta, jos taas kolme ÄSSÄ- korttia, olet varmasti saanut kirouksen päällesi.


Seuraavissa postauksissa tulee ohjieta kirouksen murtamiseen ja mm. alttarimalli, kirouksen poisto rituaalia/loitsua varten..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti