keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Tarotskooppi Toukokuu

Kesä tekee tuloaan ja vielä on vähän kevättä jäljellä. Mitähän se toukokuu sinulle näyttää?KAURIS  viettää toukokuunsa päällisin puolin työn merkeissä. Työtä työn eteen, ja loppukuusta työ kiittää tekijäänsä. Menneisyys nostaa päätään ja aiheuttaa hieman päänvaivaa, kyse voi olla vanhoista ihmisushteista, niiden päätökseen saattamisesta tai talouteen liittyviä asioita saadaan päätökseen. Liika analysointi  lisää solmuja, joten keskity olennaiseen ja muista levätä. Puolen kuun jälkeen tärkeitä uusia suunnitelmia.


VESIMIES  haasteellista aikaa lähimmäisen kautta, lisää turhia solmuja elämääsi. Vetäydy kun vielä voit. Älä sorru sääliin tai itsesyytöksiin nyt. Oma aika parempi, kuin uhrautua johonkin, joka ei kanna. Henkistä etsintää mahtuu mukaan kuun puolivälin jälkeen, ja oletkin jo paljon selkeämpi kuinka toimia. Ratkaisuja loppukuusta. Taloudessa hieman jumituksia.


KALAT yllättyvät ja yllättävät. Jopa itsensäkin. Uutta rohkeutta ja päämäärätietoisuutta nyt, mikä ei ole aivan tyypillesi normaalia toimintaa. Vastaat tuleviin haasteisiin innolla, ja haluat uudistua. Jos sinua joku nyt pidättelee, se lisää vain levottomuuttasi ja olet tunteiden vietävissä. Yritä pitää itsesi ehjänä kaikessa muutoksessa.


OINAS jotuu nyt tunnemyllerrykseen, ja voi kokea pettymyksen jos toisenkin.  Älä yritä liikaa. hellitä, ja anna ajan tehdä tehtävänsä, nyt et voi muuta kun odottaa. Kärsivällisyys on avain elämänhallintaan. Vaikka ilmassa onkin pysähtyneisyyttä vähän kaikilla elämänalueilla, se helpottaa kuun lopulla ja pääset vauhtiin taas. Haasteenasi onkin nyt itsehillintä kaikessa.


HÄRKÄsaa seuraa kohtalosta koko kuun ajan. Hieman alavireisesti tämä alkukuu sujuu, ja lisää soppaa hämmentää jokin sopimus tai paperityöt, joita joudut nyt hoitamaan.  Varaudu yllätyksiin. Kuun puolväli onkin sitten harmonisempaa aikaa, ihmissuhteissa sujuu, saat ymmärrystä ja tukea, jota et osaa odottaa. Hyväksymällä muutokset jotka ovat edessäsi  olet taas kartallasi paremmin.


KAKSONEN  on nyt kahden vaiheilla, miten kanavoida energiansa. Valintoja riittää, ja näköjään miltei kaikessa on kaksi puolta. Myös oma hyvinvointi nousee tärkeälle sijalle  ja ulkona liikkuminen tai muu hyvinvointiin  liittyvä harrastu tai elämäntapojen muutos  on pinnalla. Haluat voida paremmin ja hyvinvointisi heijastuukin kaikkeen, mihin kosket, ja menestys on taattu. Positiivinen energiasi  jatkuu koko kesän.


RAPU kokee mukavuustasojensa häirintää nyt. Asiat eivät mene kuten olet suunnitellut ja se heijastuu myös käytökseesi, voit olla ärtyisä, sillä  hallitsemattomuus turhauttaa sinua. Älä huoli, tilanne ei kestä kauan, puolen kuun jälkeen jo onnistut saamaan asiasi haluamaasi pisteeseen ja pääset taas teloillesi. Romantiikkaa loppukuulle.


LEIJONA  viettää toukokuunsa  aktiivisesti. Olet tehokas ja aktiivinen,  tekemällä työnnät pois jotain sisäistä  tuskaa tai alavireisyyttä, mikä vaivaa. Kuitenkin se huono jää taakse, ja tilanne selkiytyy, ja voit jo paukutella henkseleitäsikin. Myös muunlaista voittoa tai saavutusta on luvassa. Pidä yllä iloinen ja touhukas asenne. Muista tarttua toimeen, kun on sen aika.


NEITSYT  pitää hallussaan elämänsä ohjaksia nyt hieman uudella tapaa. Päämäärät ja tavoitteet mielessään, uutta kohti rohkeasti. Sopimusta näytetään, joko suullinen tai kirjallinen.  Perhe vaatii nyt huomiota ja oletkin hieman opettajan roolissa tässä nyt. Loppukuu tuo juhlaa, johon et mieluusti menisi sillä toisetkin painaa päälle.


VAAKA  saavuttaa nyt henkilökohtaisella tasolla menestystä. Sosiaalisesti olet haluttua seuraa, ja koetkin tämän haasteena saada muut viihtymään vieläkin paremmin. Muutamat juhlatkin kierrät tämän kuun aikana ja vielä seuraavanakin. Kuun lopulla tulee tilaisuus näyttää kykysi työssä tai harrastuksessa, josta saat myös mainintaa.


SKORPIONI   Vietit päällä koko kuun. Olet hyvin herkkävaistoinen nyt, ja tiedät mitä muut haluavat sinusta. Tämä voi tietää  roanttisia seikkailuja tai  haasteita ihmissuhdeviidakossa. Vältä simuloivia aineita, ja pyri keskittymään olennaiseen. Älä murehdi, analysoi liikaa, elämä kulkee omia polkujaan nyt, etkä voi muuta kun mennä sinne mikä on vaivattomin tie.  Yllätyksiä ihmissuhteissa.


JOUSIMIES  kuuntelee nyt sydäntään ja tekee valinnat sen mukaan. Taloudessa et nyt ole parhaimmillasi ja  tilanteet joihin liittyyv vastuu, ahdistavat jo valmiiksi. Pärjäät kyllä, älä huoli liikaa. Loppukuussa jokin  tilanne joko ilahduttaa tai haastaa sinua.

Jos haluat laajemman tulkinnan, voit tilata sen täältä.

1 kommentti:

  1. Tarotskooppifani "rapu" kommentoi jälleen. :) On niin osuva tuo alkukuuta koskeva luonnehdinta! Olen joutunut olemaan sairaalassa operaatiosta seuranneen komplikaation vuoksi eli ei ole mennyt asiat toivotusti ja mukavuutta todella koetellaan. Toivottavasti parempaan päin nyt. Kiitos tarotskoopista!

    VastaaPoista