perjantai 3. kesäkuuta 2016

H`oponopo

"Olen pahoillani. Anna minulle anteeksi. Rakastan sinua. Kiitos."

Ho’oponopono

Ho’oponopono on muinainen hawaijilainen menetelmä, jonka avulla puhdistetaan tiedostamattomia esteitä. Olemme tottuneet ajattelemaan, että meidän elämässä tapahtuvat asiat vain tapahtuvat meille ja vastaukset ovat itsen ulkopuolella. Ho’oponoponon mukaan kaikki meidän ongelmamme ovat menneiden muistojen uudelleen elämistä ja näistä muistoista on mahdollista täysin vapautua, jolloin voimme elää puhdasta elämää, jossa ei ole mitään rajoitteita ja kaikki on mahdollista.



Oma alitajuntamme saattaa estää meitä saavuttamasta unelmiamme, sillä voimme tiedostamattakin asettaa itsellemme rajoitteita. Nämä rajoitteet voivat olla peräisin vanhemmiltamme, yhteiskunnan opetuksilta tai esimerkiksi entisistä elämistä, jos olemme tehneet menneisyydessämme esimerkiksi köyhyyslupauksia. Näistä alitajunnan rajoitteista voi olla vaikeaakin vapautua, sillä aina emme tiedosta mitä kaikkea asioita meihin onkaan ohjelmoitu. Hyvin usein alitajuntamme saattaa olla esteenämme ja jotta voisimme keskittyä positiivisen tulevaisuuden luomiseen, on hyvin tärkeää että voimme vapautua kaikista näistä rajoituksista, joita meillä saattaa olla.

Voit tämän avulla saavuttaa aivan kaikki unelmasi, kun puhdistat esimerkiksi alitajuntaasi. Menetelmää on hyvä käyttää vaikkapa päivittäin, kokeile vaikka 15 min parina peräkkäisenä päivänä, kolmantena päivänä pitäisi alkaa tapahtumaan.

Kun saavutat tuloksia, niin on silti tärkeää jatkaa puhdistustyötä, sillä usein meillä on paljon puhdistettavaa. Sinun ei tarvitse olla edes tietoinen mitä menetelmä sinussa puhdistaa tai sinun ei tarvitse edes uskoa menetelmään, jotta se toimisi. Se toimii aina!
Miten menetelmä toimii? Se on hyvin yksinkertainen; toista seuraavia sanoja esimerkiksi hiljaa mielessäsi tai ääneen (voit toistaa tätä ja pitää mielessäsi jotain tiettyä aihetta johon toivot että tämä vaikuttaa, mutta tämä ei ole välttämätöntä).
Riittää vain kun toistat:
Olen pahoillani
Anna anteeksi
Kiitos
Rakastan sinua
On Jumaluudesta kiinni mitä seuraavaksi tapahtuu. Voit saada esimerkiksi ideoita tilanteen parantamiseksi, toimi näiden ideoiden mukaan. Ellet ole varma mitä sinun tulisi tehdä, käytä menetelmää epävarmuteesi, tämän jälkeen selkenee

Lähde Joe Vitale..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti