torstai 23. kesäkuuta 2016

Juhannus ja mittumaarin taiatJuhannustaikoja
Juhannustaioista perinteisimmät liittyvät vaurauteen ja rakkauteen. Tehtiin taikoja, jotta hyvä onni, sekä menestys tulisivat taloon ja sukuun. Vapaat ja sinkkunaiset tekivät taikojaan löytääkseen puolisonsa. Kukaan ei varmaan tehnyt taikoja pelkästään yhden yön kumppania varten, kuten nykyisin voi tehdäkin.. ;)


Juhannus on romantiikan, valon, ja rakkauden juhla.
Tuli on puhdistavana elementtinä tärkeä, siksi kokkoja poltetaan. Nykypäivänä kokon virkaa toimitaa helposti esim. kynttilät, tai grilli, jos ei kaupunkilaisena muuta löydy.. Minulla nimenomaan tulet jäävät noihin kynttilöihin. ;(

Perinteisiä taikoja on monia sen oikean löytämiseksi, mutta ne ei toimi! Olen testannut. :)
7 erilaista kukkaa/yrttiä tyynyn alle ja näkee unessa tulevan puolisonsa..- ei toiminut.
Kaivoon katsoessa heijastuu tulevan puolison kasvot- ei toiminut.
Palava tulitikku kääntyy siihen suuntaan, josta tuleva puoliso löytyy - ei toimi.
Jne.. jne..
Ajattelinkin vähän uudistaa loitsuja. Nykyisin taikoja pitää johdatella, enää ei leikitä sattumilla.
Kerää ruusunterälehtiä muutama kourallinen, tee jalkakylpy, tai kylve niissä. Tunnet itsesi jo valmiiksi romanttiseksi vastaanottamaan sen oikean. Kun suljet kylpiessäsi silmäsi, VISUALISOIT tulevan puolisosi. Samalla hemmottelet itseäsi.

Nykyisin EI ole suotavaa pyöriä alasti heinäpellolla (PUNKKIVAARA) joten sen sijaan kannattaa kirmailla ja hypellä Juhannusyönä kesämekko hulmuten miesporukoiden lähellä ja samalla räpsytellä silmiä, varmasti tulet huomatuksi!

Kukkien keräämisen sijaan voit ostaa kimpun ruusuja ilman paketointia. Kävelet ne käsissäsi ja kun oivallinen miesehdokas osuu silmiin kävelet hänen luokseen ja pudotat " muka vahingossa" kimpun maahan jolloin mies haluaa auttaa ja kerää kukat, js OJENTAA sinulle Ruusut, romanttisesti, ja siitä se tarina sitten alkaa..

Tätä taikaa en vielä ole testannut. Laita Juhannusyöksi vasemman jalan villasukka väärinpäin jalkaan ja sen sisään 5 viidensentin kolikkoa. Unessa pitäisi näkyä tuleva puoliso.
Tämän testaan tänä vuonna..

Minkälaisia taikoja te teette Juhannuksena?
                                              Hyvää ja Lempeää Juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Oikein Ihanaa ja Nautinnollista Juhannusta Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Aivan nappikirjoitus! Itsekin huomannut, että perinteiset taiat eivät olleet oikein toimivia, mutta kokeilen tuota villasukkaa kun tämä Juhannus vietetään kotosalla. Oikein mukavaa Juhannusta!

    VastaaPoista