torstai 30. kesäkuuta 2016

Suojaus ja energiapuhdistus

Suojauksesta


Itsensä suojaaminen tarkoittaa sitä, että jollain tavalla tietoisesti luo ympärilleen energiasuojakentän negatiivisia energioita ja/tai energioiden hyväksikäyttöä vastaan.  Itse koen että on hyvä suojata itsensä tarpeen mukaan.
Jotkut sanovat että toisten aura on hauraampi kuin toisten jolloin  suojausten tarve on erilainen. Toisen teorian mukaan  ettei suojauksia ei  tarvita, koska olemme kohonneet niin korkealle energioissa, toiset sanovat ettei elämää vastaan voi eikä pidä suojautua. Jotkut ovat sitä mieltä, että suojaus on ehdotonta,kiletäytyjät taas eivät ole hyvien energioiden alla. Yleensä, kun ihmisen energiataso kohoaa ja hän tulee herkemmäksi, olo on turvallisempi, kun käyttää jotain suojausta.


On suotavaa kuunnella ja tutkiskella  omaa oloaan ja miettiä miltä tuntuu. Suojauksen (ja energioiden puhdistamisen) tarpeesta voi kertoa esim. se, että tiettyjen ihmisten tapaaminen tai jotkut tilanteet vievät kaikki voimat. Jos tulet vesim. kaupassa, lentoasemalla tai bussissa nopeasti ärtyneeksi, vaikka hetki sitten olit hyvissä ja tasapainoisissa energioissa, otat itseesi selvästikin ympäristön negatiivisia energioita. Joillakin kehon reaktiot kertovat samaa, esim. päänsärky, kurkkukipu, väsymys. Joskus väsymys on niin voimakas, että ei kerta kaikkiaan jaksa yhtään mitään, mutta yksinolo ja rauhoittuminen palauttavat voimat nopeasti. Se kertoo siitä, että omat energiat valuvat ja hupenevat jonnekin muualle. Painajaiset voivat kertoa siitä, että on hyvä pyytää suojausta yöksi.

Jos tuntuu, että et tarvitse suojauksia, silloin niitä ei todellakaan tarvitse käyttää. Kaikilla on kuitenkin oikeus tuntea olevansa turvassa, ja suojausta ja apua kannattaa pyytää, jos niitä tarvitaan. Suojaus ei koskaan käännä pois rakkautta eikä valoa, ainoastaan ne energiat, jotka eivät ole sinulle hyväksi.Miten usein  pyytää energioita?

Jotkut laittavat suojauksen aamulla osana aamurutiineja, samalla muiden aamutoimiensa kanssa.Suojausta voi pyytää myös illalla ja pitkin päivää, jos siltä tuntuu. Jos elämä alkaa kuitenkin olla yhtä suojautumista, on syytä tarkastella itseään ja pelkojaan.  Kaikkein parasta suojausta on, kun kohottaa omaa värähtelyään ja pääsee eroon peloistaan. Kun chakramme ovat tasapainossa ja toimivat, ne jo itsessään suojaavat, erityisesti sydänchakrasta virtaava korkein rakkaus. Maadoittuminen myös tuo suojan, silloin omat energiat ovat tasapainossa.
Suojaustapoja voit löytää miestä vaan.
Henkisen kasvun kirjoista ja korteistakin löytyy paljon eri tapoja suojata itsensä. Enkelit, Amuletit, sigils- merkit, riimut, "musta viitta" tai ihanvaan rukous, jokaiselle varmasti löytyy mieluisa tapa.


Arkkienkeli Mikael
Ae Mikael on mahtava suojeleva soturienkeli, joka pyytäessäsi antaa sinisen viittansa sinun tai läheistesi ympärille. Pyydä Mikaelilta viitta, ja näe tai kuvittele, kuinka se kiedotaan ympärillesi, vedetään kiinni varpaista leukaan asti, kuinka huppu laitetaan päähäsi niin, että kolmas silmä on suojassa. Pelkkä puolihuolimaton ajatus ei auta, asiaan pitää keskittyä. Ae Mikael suojelee muutenkin, voit pyytää häntä suojaksesi tai lähellesi jos olet peloissasi tai suojaamaan sinua nukkuessasi. Mikael auttaa sinun myös tuntemaan sen, että olet turvassa ja suojattu, jos pyydät.
Ae Mikael myös katkaisee negatiiviset kahleet asioihin ja ihmisiin,sidoksiin, jotka ovat kannaltasi huonoja tai tuhoavia, kun pyydät.

Energiakuplat -pallot ja liekit
Eri värisiä energioita voi pyytää suojaamaan ja energisoimaan itseään sen mukaan miltä tuntuu. Vaaleanpunainen suojaa, energisoi ja vetää myös ihmisiä puoleensa. Tummansininen liittyy ae Mikaeliin, ja on hyvin suojaava. Violetti auttaa mm. henkisissä hyökkäyksissä. Valkoinen valo on kaikkien värien sekoitus. Käytä sitä, mikä tuntuu sinusta oikealta.
Myös AE Zadkielin  Violettiliekki suojaa.
Kristusvalo on kultaista energiaa, joka on kaikkein korkein suoja. Pyydä kolme kertaa.


Peilitekniikka
Jos tarvitset välitöntä suojausta hankalassa tilanteessa tai ihmisen kanssa, joka imee kaikki energiasi, voit pyytää peilin  sinun ja hänen väliin, kääntämään pois kaikki sinua vahingoittavat energiat. Peilin heijastuspinta pitää olla sinusta poispäin, että se heijastuu saajaan.

Voit myös suojata itsesi sinulle sopivalla omalla tavallasi, se mikä toimii sinulle on paras.

Kodin, esineen tai hoitohuoneen suojaamiseen sopivat hyvin kivet, suola, suitsuke ja sen jälkeen jokin yllämainituista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti