tiistai 21. kesäkuuta 2016

Tarotskooppi Juhannukseksi

Juhannus on lähellä ja tarotsooppi kertoo millaisissa tunnelmissa sen vietät, laajemman tulkinnan kesääsi voit tilata sivuiltani .

Kauris

Kauriit ovat vähän viileällä puolella romanttisesta Juhannuksen vietosta. Paljon pohdittavaa, ja työstettävää, tunnetasolla ja muutenkin.Koet myös erillisyyttä suurten joukkojen suhteen. viettäisit mieluiten aikaa omiesi kanssa. Tasapainoa silti vaikka vähän surumielisesti tai haikeana käytkin läpi vanhoja asioita..  Intohimoa ei silti puutu, vaan yllättävät tunteet voivat  tuottaa hedelmääkin. Enemmänkin toiminnan kuin romantiikan aikaa.Vesimies

Omat ihmiset ja läheiset ympärilläsi nyt. Tämä Juhannus on erityinen siksi, että oelt tekemässä ptkän tähtäimen suunnitelmia, ja tämä aika jollain tapaa maagisesti sulkee ympyrän tai pyhittää sen.. (?)
Jokin vaatii nyt rohkeutta toteuttaa tai viedä eteenpäin, ja  tunne-elämäsi on vähän epätasapainossa sen vuoksi, että asia joko on jossain välivaiheessa tai muuten tuottaa häirintää. Kyse voi olla myös jostain lähipiirisi ihmisestä, josta et oikein ota selvää, onko lintu vai kala. Älä jää miettimään vaan tee kuten sydän sanoo.Kalat

Yhteistyö, kommunikointi, ja sopimukset, myös ihmissuhteissa nyt pinnalla. Sosiaalisuutta, kumppanuutta, ja ns. elämänä mannaa, täyttymystä  kuuluu kalojen Juhannukseen. Talouskin lykkii hyvää, joten onni voi potkaista jonkun pienen veikkauksenkin kautta. Romantiikka voi tuoda haasteita, ristiriitoja nyt,, mutta se ei ole pysyvää, vain hetkellistä erimielisyyttä asioiden suunnasta ja toimista. Universumi tarjoaa nyt parastaan, joten tarkkaile merkkejä oikeasta suunnasta ja hyppää mukaan.


Oinas

Vahvojen tunteiden aikaa ja kohtalolla onkin sormensa pelissä nyt. Asioita tapahtuu ja kannattaa olla joustava suunnitelmien suhteen, sillä ne voivat muuttua vielä.Myös tunnetilat heittelee, uupumista mukana, sekä turhautumista johonkin läheiseen. Älä lietso riitaa, vaan pyri olemaan sen ulkopuolella.
Näin otat Juhannuksen aikasi paremmin haltuun ja voit nauttiakin siitä. Vapaille voi heilakin löytyä, ja siinä on sitten jo vakauttakin mukana, ei jää yhteen kertaan.Härkä

Härkä ottaa tilaa itselleen, mukavuus ja oma tila tärkeitä. Tähän nousee sellainen syvä rauha, joka nousee siitä, että olet tehnyt tai tekemässä jonkun tärkeän päätöksen ja vapaudut sen tuomasta epävarmuudesta. Juhannuksessasi on mukana myös hyvinvointiin liittyviä asioita. Joko innostut jostain uudesta harrastuksesta tai vain keräät voimia arkeen. Rakkaus ja romantiikka hieman muuttuvaista, ja levotonta nyt.Kaksoset

Juhannuksen aika kaksosille onkin muuttuvaa. Menot ja riennot kutsuvat, aistikkuuttakin on, ja vahvoja kemioita rakkaudessakin.Vanhempaa ja nuorempaa näytetään tässä lähellesi joten runsaudenpulakin kuuluu Juhannukseesi. Voi olla vaikea päättää mitä haluat. Juhannuksen lopun vietätkin omissa oloissasi hyvillä mielin.


Rapu

Ravut ottavat tilanteen hallintaan, ja vaikuttavat lähimpiensä päätöksiin, miten Juhannus vietetään.
Päätös on kuitenkin kaikkien hyväksi, vaikka nurisijoita riittää. Vahvaa tulienergiaa joka johtaa porukkaa nyt. Romantiikassa sinä viet, toinen vikisee. Luonto ympärillä, ja nuotio/kokko, mikäs sen parempi tapa viettää Juhannusta lähipiirisi kanssa.
Tahtotilasi on nyt vahvaa, mutta jousta vähän viikonlopulla ja anna muidenkin toiveille tilaa.


Leijona

Juhannuksen aika leijonalle on vanhan taakse jättämistä. Joko luovut vanhoista käytös-ajatusmalleista tai joistain hankalista ihmissuhteistasi. Ei hätää, muut ihmissuhteet tuovat kyllä runsautta ja tunne-elämäkin rullaa omalla painollaan. Varsinaista romantiikka ei ole, mutta romanssinpoikasta tai ihastusta tässä kyllä on mukana. Tulillekin päädyt jossain vaiheessa. Tavallaan pistät oman elämäsi vähän jäähylle, ja keskityt muiden miellyttämiseen, se mikä on sinun, on myös muidenkin.Neitsyt

Juhannuksen aika neitsyille on hyvää. yhdellä sanalla kuvattuna. Et enää suostu kopromisseihin, vaan sinullakin on nyt valta käsissäsi - tosin hyvällä tapaa :)
Juhlaa tai järjestelyä muiden juhlia varten. Elämän runsautta, kohtuudella. Rakkaudessa jokin vanha näyttäytyy nyt uusin silmin, ja voi alkaa uudestaan. Valintaa kuitenkin romantiikan saralla teet.
Vaaka

Vaaka innostuu uusimaan nyt vanhaa elämässään, ehkäpä vanhan mökin kunnostus ja siellä ajanvietto tms..Tekemistä ja puuhaa riittää ja kutsukin käy monelle taholle, niistä on valittava kuitenkin vain yksi.  Lopulta soljut tilaisuudesta toiseen, ja keräät huomiota viehtättävyydelläsi. Olet kuin esiintyjä, joka saa huomiota, ja nauttii sitä. Rakkaudessa keräät nyt huomiota, flirttiä ilmassa, mutta isnun ehdoilla.


Skorpioni

Panostat laatuaikaan, ja uudistushaluakin on, eli poikkeat rutiineista nyt.
Tunne-elämässä harkintaa, miten jatkon suhteen toimisit. Lähipiirisi ympärillä ja universumin hyvät energiat takaavat onnistuneen Juhannuksen. Mukana myös eräänlaista sisäistä uudistumista.Jousimies

Jousimiehen Juhannus on yllätyksiä täynnä. Suunta vaihtuu, ja suunnitelmat uusiutuu, se uuvuttaa, haluaisit, että kaikki menee kuten on suunniteltu. Saat kuitenkin Juhannuksesi haltuun hyvällä tavalla, ja ehkäpä  keskityt pistämäään omat juhlatkin pystyyn jossain vaiheessa, tai ainakin osallistut juhlien organisoimiseen. Rakkaudessa ja romantiikassa tasaista.


                                       Kaikkea parasta Juhannukseesi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti