tiistai 19. heinäkuuta 2016

Heinäkuun täysikuu

Täydenkuun aikaan
Täysikuu on Kauriin merkeissä huomenna. Heinäkuista täysikuuta nimitetään yleisesti ukkos - tai myrskykuuksi. Kannattaa varautua ettei niitä elämänmyrskyjä joudu kohtaamaan...
On aika keskittyä elämän perustuksiin, peruselementteihin, perusturvaan ja mitä niiden parantamiseksi voisit tehdä.
Pitää myös ottaa huomioon Kauriiden Marttyriasenne, eli ettei täyttymys tule ilman kovaa työtä ja mahdollisesti ilman uhrauksia.
Tässä tapauksessa "Uhrauksen" voi kääntää magiassa uhrilahjana, alttarille esim., kuun muotoisia keksejä, (jotka voit mmurustaa luontoon linnuille,) Tai valkoisia kukkia, hedelmiä.. Käännä negatiivinen, marttyyrimainen uhraus voitokkaaksi uhrilahjaksi, niin kauriin negatiivinen voima ei hallitse kuu magiaasi.

Työ, talous, asuminen ja vakaat suhteet ovat nyt teemoja joihin on hyvä keskittyä.
Magiassa voit esim. tehdä loitsun elämänvakaudelle juuri näillä elämänalueilla. Kirjoittaa paperille viesti "kuulle", mistä haluat luopua näiden elämänelueiden osalta. Mennä lukemaan se kuunvaloon ulos, jos pilvistä voi sen tehdä siltikin.
Muistutan edelleen että kuuvettä voi tehdä itse mojojen ja itsen viritystä varten. Kuuvedellä voi myös energisoida kodin kuumagiaa varten siivoamalla sillä.
Mojot, kivet, tarotkortit yms. aarteet kuunvaloon yöksi (kaksi seuraavaa yötä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti