maanantai 1. elokuuta 2016

Elokuun Tarotskooppi

Mitähän se elokuu kullekin tähtimerkille tuo?
Tarot korteista katsottuna lyhyesti tämän kuun energioita. Jos haluat henkilökohtaisemman tulkinnan itsellesi, ota yhteyttä.
Kauris

Kauriin aika on kurkottaa tähtiin. Innostua uusista tavoitteista ja päämääristä oma elämäsi suhteen. Uudenlaista kunnianhimoa ja innostusta joka kantaa koko kuun.
Selkeää uudistumista. Tämä hyvä energia huomataan myös sosiaalisissa suhteissasi. Olet haluttua seuraa nyt, myös vastakkaisen sukupuolen mielestä. Rakkaudessa voi tärpätä ja romantiikkakin hehkuu elokuun illoissasi.
Talous ei mene ihan putkeen nyt, mutta et ota siitä turhia herneitä nenuun, sillä omat ajatuksenlentosi
vievät kohti positiivisia tuulia ja tapahtumia, jotka kantaa pitkälle syksyysi. Nyt on aika uskaltaa ja olla rohkea ja luovuttaa marttyyrinviitta heikoimmille. Jos nyt lähdet jarruttelemaan elämä voi taantua hitaaksi ja tylsäksi. Nauti hyvästä energiasta nyt.Vesimies
 Vesimies on haasteiden edessä. Nämä lähinnä arjen/työn ja talouden kanssa esiintyviä haasteita.
Aika on suopea harkinnalle, sinulla on vielä mahdollisuus muuttaa elämänkulkua, tai suunnitelmia.
Punnitse tarkoin hyvät ja huonot puolet, sillä myöhemmin et voi enää muuttaa asioiden kulkua, se hetki on nyt.
Älä tuhlaa, äläkä varsinkaan loppukuusta osta mitään teknillisiä laitteita tai edes yritä korjauttaa niitä.
Puolen kuun jälkeen varo myös mitä suustasi päästät. Hiljaisuus on joskus vain hyvästä.
Yritä ilmaista asiasi loukkaamatta ketään sillä herätä ärtymystä kanssaihmisissäsi, vaikka et mitään erikoista tekisikään. Diplomatia ja kauniit sanat antavat itselelsikin enemmän. Älä pelkää uutta.Kalat

Kalojen elokuu sujuu oivallisissa merkeissä. Keskityt nyt hyviin asioihin, työstät elämääsi, rakentaen vakautta ja pysyvyyttä. Oma hyvinvointi/terveys nyt pinnalla, otat siitä innosta puhkuen jopa harrastusta, mikä parantaa olosuhteitasi ja elämänlaatuasi.
Kiirettäkin pitää, joten delegoi ylimääräiset hommat muille, muista myös levätä kun on siihen saumaa. Stressi voi estää lemmenleikkejä nyt.Oinas

Oinaat tasapainottelevat nyt ristiriitojen tulessa. Tämä sekä taloudessa että omien tahtotiljen muodossa.Mielen ailahtelevuutta ja päättämättömyyttä ilmassa. Älä tee mitään sopimuksia tämän kuun aikana, jos mahdollista, joudut ehkä muuttamaan niitä.
Varo ylireagointia sekä tuhlailua.
Tämä kuukausi on parempi ottaa vastaan hyppäämällä elämän virtaan ja hyväksyä tilanteet, et voi taistella koko ajan vastaan. Myötätunto ja empatia auttaa pitkälle. Luota, että elämä kuljettaa parhaalla tavalla.Härkä

Härkien elokuu on suhteellisen tasapainoinen, suuria muutoksia ei ole näkyvissä.
Uusia suunnitelmia sen sijaan on. Läheiset ja perhe tärkeät ja olekin heidän suhteensa hyvin suvaitsevainen ja oikeudenmukainen. Saat vaivattomasti rauhan aikaan läheisten riitatilanteissa.
Taloudellisesti on jotain uutta alkamassa, tai nyhjäät tyhjästä..
Romantiikka ja sosiaaliset suhteet omalla painollaan. Kodin mukavuus nyt tärkeää, ja tämän eteen
jotain puuhaatkin. Kodinkoneissa  voi ilmetä jotain häikkää.Kaksonen

Kaksonen otaa nyt askelia kohti uutta elämänsykliä. Asiat menevät helposti tunteisiin, uusi voi  pelottaa, mutta tosiasiassa se ei ole pelottavaa, se on mahdollisuus. Tasapainoilet ihmissuhteiden kanssa, hienosti välillä kompuroidenkin, sillä puhelahjasi voisivat olla hieman tahdikkaammat. Moni voi loukkaantua kevyesti heittämästäsi lauseesta. Mieti ennenkuin puhut.
Myös uutta vastuuta ja hyvinvointiin ja elämänlaatuun panostat kunnolla, elämäntapa muutoskin mahdollista. Ole pihi muuten voi kostautua myöhemmin.
Rapu

Ravuilla on nyt hieman uskon puutetta taloudessa. Syyllistät itseäsi kesän hauskanpitoihin kuluneista menoista. Tässä ikäänkuin kannat kivireppua selässäsi. Kohtuudella eläminen on nyt pinnalla kaikessa. Hyvät elintavat, terveellinen ruokavalio ja oma aika, oman lauman kanssa antavat voimia tulevaa syksyä varten.
Sosiaalisesti viileää, vetäydyt mieluiten omiin oloihisi koloosi, annat aikaasi vain tärkeimmille ihmisillesi nyt. Varo turhautumista ja turhia rahariitoja.


Leijona

Leijonalla menee nyt hitaasti. Mikään ei tunnu oikein miltään, ja paluu arkeen tuntuu jopa iholla asti.
Et jaksa ihmisuhteissa antaa parastasi, joten vältä liiallisia sosiaalisia rientoja.
Omien kanssa parempi olla. Työelämä tuntuu haasteelliselta ja uupumusta tiedossa jos teet liikaa töitä. Vielä tämä kuu olisi parempi viettää lomaa, ja jos siihen ei pysty, niin tee vain se minkä kykenet älä yritä liikaa.
Verkkarit päälle ja hautaudu hyvällä omallatunnolla sohvannurkkaan..silloin kun siihen kykenet, suo itsellesi lempeä elokuu. Olet sen ansainnut.Neitsyt

Neitsyiden elokuu on ulkoista muutosta, ja sen käynnistämistä. Tämä voi tietää muuttoa kodin tai työn suhteen. Ihmissuhteiden karsimista, omaa ulkoista muutosta. Muutostarve on suuri, ja siksi sitä
on saatava. Haet sitä vaikka väkisin. Pää täynnä uusia suunnitelmia, ajatuksia, opiskelukin voi alkaa kiinnostamaan. Nyt on aika toteuttaa  päässä hautuvat ideat ja laittaa tuulemaan. Elämä on nyt. Tartu muutoksen voimaa ja vie se kunnialla läpi. Älä jää tuleen makaamaan.
Nyt et välitä mitä muut ajattelevat tai sanovat, toimit ja teet koska sielusi huutaa muutosta. Jos et nyt
ryhdy toimeen kadut sietä myöhemmin, koska myöhemmin se on vaikeampi tehdä.
Ole siis tervellä tapaa itsekäs ja toimi sydämesi mukaan.Vaaka

Vaaka  ei ole parhaassa tasapainossa, joko lomakausi alkoi liian pian tai olet muuten hieman vaiheessa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kanssa, Stressiä ilmassa, ja työssä selvää turhuatumista, kun asiat eivät etene kuten toivoisit. Tämä lannistaa tahtotilojasi, Onneksi läheisesi ymmärtävät eivätkä vaadi liikoja.
Elokuussa ehdit vielä juhlimaankin, ainakin parit juhlat tähän mahtuu, joihin menet hyvillä mielin,
suovathan ne pientä taukoa arkeesi. Työt hoidat enempi rutiinilla kuin suurella innolla.
Vapaa aika ja sosiaaliset menot kiinnostavat eniten. Loppukuulle jokin yllättävä taloudellinen hankinta.Skorpioni

Tahtotilat ja elämänhallinta hallitsevat nyt skorpionin elokuuta.
Uudistuminen päätarkoituksena.
Työssä ja arjessa käännät hankalat haasteet selätettäviksi, ja riemuiten käyt taistoon.
Hyvä into ja mieliala takaa myös  menestystä muillakin elämänalueilla. Luot sen minkä haluat.
Taloudessa olet nyt luopumassa vanhoista käytösmalleista tai vanhoista veloista.Jousimies

Jousimiehellä  on aikalisän paikka. Joko haluaisit sitä elämänmuutosten keskellä (hieman omaa tilaa ja aikaa) tai sitten  otat sitä itsellesi. Lomatunnelmat vielä pinnalla niin arki ei suuremmin vedä puoleensa. Olet myös herkempi ottamaan stressiä vähän kaikesta. Ymmärrä ettei sinun yksin pidä hoitaa kaikkia asioita.
Talous nostaa huolta pintaan, mutta pärjäät, tämä lähinnä huolta tulevasta, pelkoa korviesi välissä..
ei todellista.
Tunnepuoli  on onneksi hyvin. Elämä kantaa ja sen huomaat loppukuun tienoilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti