lauantai 27. elokuuta 2016

Magiaa Jokaiseen päivään

Jokapäiväistä magiaa - Kuinka saada elämä maagiseksi?


Meillä kaikilla on välillä kiirettä elämässä.
Arki, perhe, työ, huolet vievät oman aikansa, ja sitten vielä pitäisi saada aikaa magiaankin!
Aina se ei onnistu,  voi tuntua ettei jaksa keskittyä tai "olla intensiivisesti sitoutunut", olla yrttein keräilijä ja osaava loitsujen kirjoittaja.
Tärkeää onkin se, että pidät yllä jonkinlaista perusalttaria, joka voi olla aina esillä , tai esim. keittiössä hyllyllä tai kaapissa.. josta se on hyvä ottaa tarvittaessa käyttöön. Itselläni on monta alttaria.
Liikkuva alttari - tarjotin johon asetan  tarvittavat  esineet ja ainekset, jonka voin siirtää mihin haluan. Sitten on keittiössä "luutakomerossani yksi hyllyalttari, jossa  virittelen ainekset maagisiksi.. ja helppo siirtää omille paikoilleen hyllyllä...
Sitten on yksi olohuoneessa jota muuntelen tarpeen mukaan.


Ajan kanssa muodostuu rutiinit, mutta on myös hyvä ylläpitää jonkinlaista muisti/päiväkirjaa, aineksista tai ideoista..
Päivittäinen magia koostuu juurikin pienistä asioista.
Olla maaginen on omista energioistasi kiinni.. usein sen fiiliksen tavoittaa ihan käymällä suihkussa, meditoimalla, tai inspiroitumalla.
Musiikki, ulkoilma (myrskyt, sateet, tuuli meri, metsä jne..)
Kuvat, lukeminen, mikä vain inspiroi sinua, riittää hyvin saamaan aikaan maagisen tunteen. Tällöin olet valmis visualisoimaan, harjoittamaan magiaa ja luomaan haluamasi.

Pienillä jokapäiväisillä magiajutuilla saat jo paljon aikaan. JOs löydät hoyheniä, viritä nekin magiaasi varten.
Kun ostat sokeria tai suolaa, viritä ne käyttöösi. Kynttilän palaessa sokeripaketti siinä vieressä puhdistat siitä kaiken negativiisen energian ihan lausumalla esim. Puhdistan kaiken huonon energian tästä ja viritän  tämän sokerin maagiseen käyttööni. Jne.. tämä kaikelle mausteille, esineillesi jo niiden kotiin tullessa. Täydenkuun aikaan voit vielä viritellä lisää kuuveden ja kuuenergian avulla..Näin sokeri  ja mikä muu tahansaon aina käytössäsi, kun sitä tarvitset. Joka aamu lisään kahviini "maagista sokeria" mikä lisää hyvää elämääni, saa suun ja elämän makeaksi :) Se maustaa leivonnaiset maagisuudellaan ja  kaikki maistuu oikeasti paremmalta, sama suolan, kanelin ja yrttien kanssa.. kaikesta saat maagista, kun vain virität ne oikealle taajuudelle.
Kynttilöitä hankkiessasi voit jo valmiiksi riimutella niitä värien mukaan, sitten ei tarvitse kuin " pukea ne" tai vaan alkaa polttaa niitä..Tärkeää on myös hankkia tietoa eri ainesten ominaisuuksista etukäteen (kun siihen on sopiva mielentila ja aikaa) näin tiedät jo valmiiksi mitä haluat/tarvitset magiasi suorittamiseen.. Pieni etukäteis suunnittelu on tarpeen siksi muistikirja tai peräti oma pieni varjojen kirjasi, jossa  kaikki tarpeellinen.. netistä voi myös tulostaa valmiita sivuja (englanninkielisiä) esim. kansioon tai voit tehdä koneellesi oman kansion nimenomaan magiaa varten (itsellänikin on sellaisia  monta )
Näin saat aikaa enemmän itsellesi, ja magian suorittamiseen kun tarvitset.
Minulta voit toki kysyä vinkkejä lisääkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti