keskiviikko 31. elokuuta 2016

Monta syytä nauttia Merkuriuksen perääntymisestä

Miten  siitä muka voi nauttia??


On siinä merkuriuksen vetäytymisessä jotain hyvääkin.
Merkuriuksen perääntyminen antaa tilaa rauhoittaa elämä... Juurikin tänään puhuin erään asiakkaani kanssa, joka oli oikein ajoittanut firmansa lopettamisen ja nyt on puhtaalla pöydällä. sanoin, että älä tee kolmeen viikkoon yhtään mitään töiden eteen- paitsi suunnittele! Luo, anna puhtaan tilan tuoda uudet mahdollisuudet.


Emme osaa antautua. Olemme jatkuvasti huolissamme asioista, niistäkin, joita ei vielä edes ole tapahtumassa vähään aikaan- itsekin tunnistaudun huolehtijaksi.
Tämä jakso antaa hyvän syyn antautumiselle. Ei ole pakko jos ei haluu..!
Kerrankin... Toki normihommat on tehtävä jne.. mutta tyynemmin... antaa huolten olla, ei ne siitä ainakaan parane miksikään huolehtimalla - se on jo nähty.Onkin hyvä ottaa vähän sellainen matelijan/käärmeen asenne elämään... Kääriydy mukavaan asentoon ja mieti. aivot saavat toimia, mikään muu ei oikeastaan tarvitse toimintaa... paitsi jos haluat luoda jotain... Usein tyhjyydestä kumpuaa  uutta ideaa, ja luomisen tarve on suurempi.
Anna toiveillesi voimaa, pidä hauskaa, nauti tapahtumattomuudesta.Tämä jakso auttaa meitä katsomaan asioita uudesta näkökulmasta. Auttaa näkemään mahdolisia ongelmia, mekaanisia, fyysisiä tai ihmissuhteissa esim. kommunikaatio ongelmat.
Meillä on kerrankin aikaa ja syy keskittyä hoitamaan uusiksi parisuhdetta, ystävyyssuhteita, suunnitelmiamme jne..
Puhua suoraan, parantaa suhteita, parantaa itseämme, kuntoilla, syödä terveelisemmin..
On aika päntätä tentteihin, opiskella uutta, lukea ja keskittyä sanoihin. Miettiä ennenkuin sanoo ääneen jotain.. Aina siihenkään ei ole aikaa ja tulee sanottua mitä sylki suuhun tuo.Keskittyä kuuntelemaan intuitiotaan ja sitä mitä se kertoo.. Aikaa henkisyydelle, kasvulle ja hitaudelle, mitä jokainen meistä tarvitsee.
Aikaa olla hiljaa- vihdoinkin.. ei ole pakko puhua.. joskus hiljaisuus antaa paremmin vastauksia kuin sanotut sanat.


Nautitaan siis tästäkin ajasta, ja otetaan se haltuun, jopa rakastamalla sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti