keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Mustan Kuun aika.
Uusikuu 30.09. on jo toinen uusikuu kuukauden sisään.  Sitä nimitetään silloin mustaksi kuuksi.
Mustan Kuun aika on parasta aikaa keskittää uudet aikeet ja päämäärät, muokata ne mieleiseksi tavoitteeksi ja lähteä rohkeasti tavoittelemaan mitä sydän halajaa.
Ole varovainen mitä ja miten toivot, voit saada sen.

Mustan Kuun aika on mitä täydellisin hetki manifestoida, havaita luontoa, kuunnella intuitiotaan.
Se on aika mennä itseen, sillä musta kuu tehostaa kaikkia energioita. Olet herkempi aistimaan mahdollisuuksia, joihin tarttua, tämä vaikutus jo pari päivää aiemmin ja pari päivää sen jälkeen.
Luovuuspuuska voi iskeä yllättäen. Ja se voi yltää mihin vaan..
Anna sen vaikuttaa suuresti, sillä jälki on silloin tuottoisaa.

Tämä on ihanteellinen aika käydä läpi huolet ja kysymykset koska selkeyden mukana tämän uuden kuun jakso  keskittyy uusiin alkuihin ja aloituksiin.
Joillekin ihmisille, Musta Kuu saa  tuntemaan tietyllä tapaa leijumista, erillään olemista, tukahtumistakin, mutta niin ei tarvitse tuntea. Jos alat tuntea heikkoutta tai epävarmuutta voit kääntää tämän negatiivisuuden pois itsestäsi, vaihtamalla vaihdetta. Säädä ajattelu heti  parempiin asioihin ja huomaat  tunteesi olevan noususuunnassa .
Kaiken värähtelymuutoksen energia Mustassa Kuussa  on positiivinen. Jos menet  virran mukana tämän energian kanssa, se on hyödyllistä  useammalla kuin yhdellä tavalla, koska se auttaa löytämään tasapainon ja tietoisuuden  elämässäsi.

4 kommenttia:

 1. Jotenkin nyt huomaa ihmisillä suuria tunteita, positiivisia ja negatiivisia, mutta hämmästyttävän suuria, voimakkaasti reagoimista. Alakuloisuutta on ilmassa rutkasti.

  Kyllä kaipaan viinilasillista jos toistakin kanssasi, mielessäni olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiniä ois kyllä kiva maistella.. mullahan on tuossa marraskuussa synttäritkin... ;)

   Poista
 2. Voi, miten mielenkiintoista! Ehkä tämä olisi nyt hyvä aika tosiaan aloittaa tiettyjä projekteja, jotka ovat nyt vain odotuttaneet sitä oikeaa aikaa. Mielenkiintoisia nämä sinun postauksesi, itse kun kääntelen "vain" kortteja. Uutta ja ihmellistä, olen kiinnostunut! :-) Mukavaa päivän jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kiinnsotusta löytyy näihin asioihin... tässä on eräs kirjaprojekti tulossa tämän aihepiirin tiimoilta.. :)

   Poista