tiistai 20. syyskuuta 2016

Syyspäivän tasaus ja Mabon

Syyspäivän tasaus on 22.9.2016.  Mabon


Voimme jättää taakse kesän lisäksi myös perääntyvän Merkuriuksen, tälle vuodelle. Huh!
Siispä onkin taas erinomainen syy juhlaan!Syyspäiväntasaus on aika, jolloin pimeys ja valo kohtaavat, tasaantuvat, ja se on oivallinen hetki magialle ja rituaaleille.
Aina niiden ei tarvitse olla mitään säännönmukaisia tai hienoja, omanlaiset on parhaimmat.
Kansanomaisesti tämä  on toinen sadonkorjuunaika näin syksyllä.
Niitämme sitä, mitä olemme kylväneet. On pohdinnan aika, sisäänpäin kääntyminen auttaa kohtaamaan ajatuksemme, menneisyytemme. Tehdään tiliä tästä  vuodesta, siten, että saamme hyvät työkalut talveemme.. Varastoimme hyvät ideat ja ajatukset (kannattaa kirjoitella ylös ideoita), jotta saamme ne  käyttöömme tarvittaessa.
On myös aika kohdata ne omat varjotkin.., avata luurankokaappi ja päästää luurangot ulos.. (kohtahan on vainajien päiväkin tulossa..emme silloin enää tarvitse niitä...)
Koemme tunteita, surua, irtipäästämistä, luopumista jo pelkästään alkavan syksyn tulon vuoksi, mutta se on myös sitä sisäistä aksvua, kun päästämme irti vanhoista, jo aikansa eläneistä asioista, tavoista, ja suhteista. Antaa haikeuden tulla, olla ja mennä. Jos kieltäydymme kohtaamasta tunteitamme sekä hyvässä, että huonossa, emme pääse kasvamaan. Siksi tunteiden kokeminen  tiedostaen ON tärkeää.
On aika tiedostaa, että jokainen uusi alku on vanhan loppu. Kohdata rohkeasti uusi. Pelko uuteen on pahin esteemme.


Voit juhlistaa syyspäivän tasausta  tekemällä oman alttarin tai vain pelkästään syömällä hyvin ja antamalla tilaa itsellesi.
Mabon- alttarille voit asettaa ruskan ihania värejä, kultaa, kauden kasveja, vihanneksia, siemeniä... koristella sen oksilla, pihlajanmarjoilla jne.. pähkinät ja kävyt ovat myös kivoja.. Niillä symbolisoidaan tulevaa  rikkautta ja runsautta. Valkoinen ja musta sulka muistuttaa meitä valoista ja varjoista, niiden hyväksymisestä elämäämme, sekä niiden yhteistä tasapainoa sekä muistuttamassa siitä, mitä tiedämme ja emme tiedä... mikä vielä jää varjoihin.
Alttarin voit jättää niille sijoilleen vainajien päivään saakka, jos haluat ja pystyt.
Juhlapöytään voit kattaa kauden vihanneksia, siemeniä, riistaa.

Syyspäivän rituaaliin voit keskittyä käsittelemällä tunteitasi, kehen luotat? Täytä sydämesi luottamuksella myös itseesi.
Meditoi hetki luottamuksen ja rakkauden tunteessa.
Tunne kiitollisuus, mieti mistä olet kiitollinen elämässäsi?Magia on hyvä pitää yksinkertaisena, helppona. Kynttilämagia, mojopussien lataus, riimitellyt loitsut toimivat parhaiten..
Jos haluat rakkautta, tai rahaa, tai terveyttä, muista yksikertaiset symbolit. Minulta voit kysellä jos tulee pulmia tämän kanssa.. ;).


Hyvää syyspäiväntasauksen Juhlaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti