torstai 27. lokakuuta 2016

Kohtalon polkuja

Yöllisiä mietteitäni:


Yöllisiä mietteitä:
Oletteko ajatelleet koskaan että Kohtalo ohjaa meitä alusta alkaen? Tai että voimme muuttaa Kohtaloamme valinnoillamme ja taisteluillamme?

Jos ajatellaan elämää esim. Afrikan Tähti tyyppisenä lautapelinä, ja pienet polut ja etapit ovat niitä omia elämänpolkujamme, ja Afrikan Tähti timantti on se "aarteemme" mikä meidän pitää löytää..
Tarkoitan että jo alusta alkaen kun teemme valintoja, ne toimivat ikäänkuin kiertoteinä tai oikopolkuina, oppiläksyt ovat sitten niitä "varkaita" ja pienet jalokivet niitä elämän ja arjen helmiä, joista voimme saada voimaa arkeen.. Hevosenkengät ovat kasvukokemuksia, joista voimme oivaltaa selviytymiskeinoja, ja ymmärtää toisenlaisen valinna tarkoituksen..Kun löydämme matkallamme näitä, ja tarkoitus on löytää Afrikan Tähti, kuljemme erilaisia polkuja, valitsemme ne polut ja taistelut. Lopulta sitten löydämme Timantin, mutta se pitää vielä saada "kotiin" eli sisäistää ja sillä matkalla kohtaamme juurikin varkaita, ja näitä pieniä oivalluksia vääristä valinnoistamme ja vasta aikojen päästä saamme vietyä Timantin kotiin ja saamme nauttia kasvustamme. Tämä usein vasta iän myötä tapahtuvana..Taistelemme asioita vastaan, joita elämä yrittää meille tarjota ohjaillakseen meitä oikeaan suuntaan, emme halua luopua mistään tärkeistä asioista tai ihmisistä, vaikka pääsisimme sen kautta eteenpäin. Taistelemme kynsin hampain pitääksemme kiinni jostain, jota elämä jo heittelee meistä poispäin, huono suhde, sairas ihminen, jonka jo pitäisi päästä ylemmäs, lepoon, koti, joka ei enää toimi, tai työpaikka, joka estää meitä etenemästä..


Jos lakkaisimme taistelemasta vastaan, voisimme olla jo huiman kasvun vauhdissa paljon aikaisemmin ja ns. korkeimmilla tasoilla henkisesti. Mietin tuossa, että jos alkaisi elämässään JEES- naiseksi ja hyäksymmäksi elämälle, (tää on nyt tätä) ja lakkaisi pyristelemästä vastaan vaan ymmärtäisi että on aika luovuttaa ja siirtyä eteenpäin, ja joskus voi oikeasti mennä sieltä missä aita on matalin ja ruoho vihreämpää... Miksi aina taistella.. Ja sitten katsoo, mihin sitä pääsee :) 
Mitä tämä teissä herättää?
1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen vertaus kohtaloon ja Afrikan tähteen. Kiitos sinulle siitä. Inspiroivaa. Niinhän se on :-) Huisin hauskaa lauantaita Sinulle!

    VastaaPoista