sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Uudenkuun ja vainajien aikaUusikuu skorpionissa, tänään

Tänään on uusikuu skorpionissa. 
On aika mennä syvälle, todella syvälle itseensä ja katsoa ne varjotkin..

Puhdistaa itsensä henkisistä roskista, joita olemme keränneet. Raivata tilaa uudelle minälle, joka on sieltä kasvamassa.. Suitsuttamalla, merisuolavesipesu, Jumalatar kylpy, tai vanha perinteinen sauna toimii tässä hyvin..
Tapahtuu Feniks-linnun kaltainen kuolema, ja nouset taas tuhkasta uudistuneena, virkistyneenä ja kauniina. Uusi henkinen minäsi kasvaa huomisesta lähtien uuteen kukoistukseensa. Ne asiat jotka jätät tuhkaan eivät enää koskaan tule tiellesi.On aika visualisoida rohkeasti, mitä haluaa, skorpionin intensiivisyys luo sille hyvät edellytykset.
Nyt voit myös hyödyntää Samhainin aikaa. eli skorpionienerigia kutsuu luokseen myös vainajahenget, vanhat viisaat, heiltä voit pyytää apuja, opastusta ja vähän boostiakin, jos niikseen tulee..
Kynttilämagiaan ehdottomasti tuo sigils-riimu, jossa on kuvattu sekä voitto riimu, että raido riimu päällekkäin, teho on voimakkaampi, kun on kaksi riimua yhdessä.. ja tuossa on vielä shekkikin, jonka voi tulostaa vaikka kuinka monta kertaa, ja visualisoida sen avulla talouteen boostia.
Hyvää uutta kuuta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti