maanantai 14. marraskuuta 2016

Superkuun magiaa


Superkuu tänään.

Tänään onkin suurin superkuu pitkään aikaan, viimeksi kuu on ollut näin lähellä maata 68v. sitten!
Helsingissä tosin se on pilviverhon takana, mutta energiat ovat hyvin vahvat, joten muistakaahan mojot, kortit, kuuvesi jne... kuunvalon energioihin.
Tehkää taikoja!


Tässä minun täydenkuun vaatimaton perusalttari... tähän voi sitten lisäillä omia asioitaan, kortteja, kiviä jne..


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista. Superkuu oli ja meni. Minä sairastuin. Onko se tyypillistä? Olen huomannut että kuun liikkeistä johtuen voi tapahtua todella kummia asioita, on aggressioita ja kaikenlaita. Minulta lähti ensin yöunet ja sen jälkeen loppui muukin järkevä toiminta - jäin muutamalle päivälle sairaslomalle ja nyt tilanne on parempi. Uskon jollain tapaa että tämä mullistava Superkuu kyllä vaikutti minuun herkkänä ihmisenä jotenkin. Mitä mieltä sinä olet?

    VastaaPoista
  2. Superkuu vaikuttaa ihmisiin enemmän kuin tavallinen täysikuu. Ajattele asia niin, että kaikki voimistuu. JOs sinulla oli vastustuskyky muutenkin alhaalla, niin superkuu vahvisti sitä heikkoutta ennestään.. Jos taas koet suruja, sekin vahvistuu, siksi onkin tärkeää että varsinkin superkuiden aikaan onnistuisi tsemppaamaan itsensä valmiiksi onnelliseen ja hurmioituneeseen tilaan, niin visualisoinnit ja magiakin toimii paremmin... Itselle superkuu vaikutti niin, että olin ihan ylionnellinen ja kissat riehui kolme yötä ja päivää... ihan levottomia... eli meillä ei nukuttu käytännössä kun muutama tunti superkuun kaksi- kolme yötä aikana.

    VastaaPoista