perjantai 2. joulukuuta 2016

Inkivääri

Inkiväärin monet hyödyt

Näin talviaikaan tai milloin tahansa ykkönen on inkivääri.
Teenkin tässä nyt pienen infopostauksen vaikka monelle varmaan jo tuttukin... aina voi palauttaa mieleen sen hyvää tekevät vaikutukset.


Inkivääri

Inkivääri (Zingiber officinale) on ikivanha lääkekasvi, jonka tehoon on luotettu Aasiassa jo tuhansia vuosia. Se kiihdyttää pintaverenkiertoa, lämmittää kehoa, edistää ruoansulatusta ja estää pahoinvointia.

Inkivääri on erityisesti naisten vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn soveltuva luonnontuote. Esimerkiksi libidon kohottaminen vaihdevuosien aikana, raskausajan pahoinvoinnin hoito, kylmien jalkojen lämmittäminen ja aineenvaihdunnan tehostaminen onnistuvat inkiväärin avulla.
Inkivääritee: Hauduta muutamaa inkivääriviipaletta pannussa kiehuvan veden kera ja kaada kuppiin, nauti tee sitruunaviipaleen ja hunajan kanssa..

Inkivääri kannatta ostaa isona juurakkona, kuoria, raastaa tai viipaloida ja pakastaa. Se kyllä säilyy myös jääkaapissa muutaman viikon, itse aina pakastan ja on kätevää ottaa se tarvittava määrä joko ruokaan tai teehen tms. Kuivatan myös itse inkiväärit mojopusseihin.. (raaste kuivataan ilmavassa tilassa) sen voi myös jauhaa ja käyttää leivontaankin..

Inkiväärin magiaa: käytetään magiassa lisäämään runsautta ja vaurautta, houkuttamaan elämään hieman spicea.. Se on voimallinen houkutin rakkauteen, menestykseen ja onneen. Jos haluat vakautta asioihin, pysyvyyttä kotiin tai rakkauteen käytä inkivääriä alttarilla tai pue kynttilä inkiväärillä..
Jos sinulla kasvaa inkivääri kotosalla, käytä sen lehtiä murskattuna kynttilämagiassa..1 kommentti:

  1. Kiitos inkivääri-infosta. Ja pisteet siitä että mukana on tietysti vähän magiaa!

    VastaaPoista