tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 14.12


Täysikuu kaksosissa - Cold Moon


"COLD MOON"  Täysikuu kaksosten merkissä


Kirkkain ja Suurin täysikuu.
Nimi juontuu siitä, että tähän aikaan yöt ovat pitkiä ja kylmiä, pakkanen pureutuu  iholle asti, ja pienet lätäköt jäätyvät ja rapisevat jalkojen alla.

Kaksosten vaikutus kuuhun tuo eteen muutosmahdollisuudet.
Vaihtelun- ja muutoksenhalu voi olla suurempi nyt. Ja kaikessa on dualismia, eli kaksijakoisuutta, asiat voivat olla hyvinkin mustavalkoisia, joko -tai fiiliksellä.
Tämä on kuitenkin hetki tai pikemminkin yö ja ilta, jolloin kannattaa tosiaan sitoutua muutokseen.
Kirjoittaa ylös mistä luopua, polttaa se paperi ja kirjoittaa toinen, mitä haluaa tilalle ja säästää tämä kuukauden ajan.

Viettäessämme Kaksosen täydenkuun juhlaa, vahvistamme uskoamme Valon Voimiin. Luotamme ihmiskunnan auttajiin, jotka auttavat meitä löytämään Ykseyden ja pääsemään irti erillisyyden harhasta – pääsemään Valon kirkkauteen.


Kuuvesi, mojot, tarot kortit ja muut magia jutut on syytä viritellä yön energioissa. Voi harjoittaa omaa magiaa, tehdä tarot tulkintaa alkuvuoteen tai asioihin.  Ja Valvoa.. (meillä ainakin valvotaan kissojen kanssa, kun eivät nuku.. ) ;)

Täydenkuun alttarille voi laittaa valkoisia kynttilöitä, jotka on riimutettu ja puettu, ja vielä sinetöity. Alttarille voi laittaa myös luonnonantimia, kiviä, oksia, tai havuja.  ne havut voi sitten säästää myös Yule alttarillesi.

Täydenkuun Kynttilämagia ja Sinetöity Kynttilä

Tarvitset valkoisen peruskynttilän, (leveä, ei niitä kapeita)
yrttisekoitusta/jauhetta tai suolaa, esim, musta-tai punainen suola.
Terävän veitsen jolla raaputtaa riimut
Tarkoitukseen sopivaa magia öljyä (näitä voi itsekin tehdä)
Toisen värillisen tai useamman erivärisen kynttilän

Ota valkoinen kynttilä käteen, riimuta se veitsellä. Hiero kynttilään öljyä puolivälistä ylös ja puolivälistä alaspäin.. "lypsävin liikkein"
Silloin energia  menee käsistäsi ylös ja palaa takaisin kynttilään ja magiaasi. Pyörittele tämän jälkeen kynttilää jauheseokseoksessasi. Aseta kynttilä  palamattomalle astialle, valuta sen päälle nyt "sinettiä" värillisestä kynttilästä, (itse käytin turkoosia, mustaa ja vihreää kynttilää sinettinä kerroksittain, tämä vaihe vaatii kärsivällisyyttä, mutta on sen arvoista! kun Sinettisi on vielä märkää ripottele siihen vielä yrttisekoitustasi. Kun teet tätä "Kynttilän sinetöimistä" on hyvä olla hyvillä mielin, puhdas ja energisoitunut magiaasi.
Älä koskaan jätä kynttilääsi yksin!
Älä koskaan sammuta sitä puhaltamalla, vaan niistämällä tai syljelläsi!

)O(

3 kommenttia:

 1. Voi, miten mielenkiintoista! Minä tein taikoja. Oli todella jännittävää! Harmi että meillä päin ei kuuta tuolloin näkynyt, siellä se jossain pilvien takana oli...

  VastaaPoista
 2. Hei! Minäkin tein taikoja. :) Kiitos mielenkiintoisesta postauksestasi! Mietin vielä tuota uutta lappua, jota pitää säilyttää kuukausi, että mitä lapulle sen jälkeen tehdään? Täytyykö se "hävittää" jollakin oikealla tavalla, polttamalla tms.?
  Jos on mahdollista esittää toiveita joulukalenteriin, niin minusta se tulkinta-arvonta oli hauska, niitä toivoisin lisää, vaikka tämä kuu-juttukin oli tosi hyvä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susa, ja kiitos mielenkiinntostasi, taikoja voi aina tehdä"! ;)
   Uusi lappu kannattaa säilyttää seuraavaan täydenkuun yöhön, polttaa se, ja tehdä taas lappu, mistä luovut ja toinen, mitä haluat... täydenkuun magia kesktää sen kuukauden. ja ehkäpä noita arvontoja on tulossa lisääkin.. ;)

   Poista