lauantai 3. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 3. päivä


Männyn Magiaa
Vinkki - Kannattaa tsekata myös entiset Joulukalenterit, löytyypi hakusanalla Joulukalenteri.

Näin Talven aikaan "ikivihreät" on lähes ainoa vihreä asia, mitä luonnosta löytyy.. Joulunalla sitä on mukava muutenkin käyttää ihan tuoksunkin vuoksi.

Männynmagiaa

Männystä on moneksi.
Mänty ilmentää sukupuolisesti androgyyniä, eli toimii sekä Jumalan että Jumalattaren symboliikassa.
Sen elementti on ilma.
Jos katsoo mäntyä, niin  löytää miltei heti sen, mitä kaikkea se edustaakaan.
Voimaa, pysyvyyttä, kuolemattomuutta, jatkuvuutta, hedelmällisyyttä, selviytymistä.
Jos mäntyä poltaa, liekki kiertää... siksi sitä käytettiin myös magiassa, missä tarvittiin tulta.. Kiertävä liekki edustaa spiraalia, käärmettä, ja niinikään symbolisoi terveyttä, pysyvyyttä jne..
Mänty on myös vihreä, joten  se liitetään myös tarve magiaan, työ, menestys, raha, jne..

Mäntyöljyä voi käyttää puhdistamaan negatiivisuutta, ja ylläpitämään terveyttä.. Yhdessä Tolussakin taitaa olla hiukkasen mäntyöljyä.. Joten lattianpesuun suositeltavaa..
Kiva yhdistelmä lattianpesu vedeksi on kiehauttaa hetken sitruunankuoria (ohuesti leikattuna), männyn - ja kuusen neulasia, rosmariininoksaa, siivilöi vesi, ja lisää pikkuisen suolaa, sekoittaa nämä normi pesuveteen.. pyyhkiä lattiat ja ovet  sekä kynnykset tällä vaikka Ennen magian harjoittamista, saat hyvän tuoksun ,sekä koti on puhdistettu negaatioista..
Männynneulasia käytetään usein  alttareilla, magiassa, mojopusseissa  ja ne usein murskataan huhmareessa jonkun toisen  asian kanssa, esim. ruoho, tai basilika tai kaneli tms.. mitä ainesosaa haluatkin magiassasi käyttää.. Tällä sekoituksella voit "pukea" kynttilän, kun olet sen öljynnyt ja riimuttanut.
 Voit käyttää tätä jauhetta sitten mihin tarkoitukseen haluatkin, esim. ripolteltuna vaikkalompakon päälle se tuo lisää rahaa tai alttarille tehostaa magiaasi jne.. käytä mielikuvitusta..

Metsään siis.. tämän jälkeen et enää katso mäntypuuta vain mäntynä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti