tiistai 6. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 6 päivä.


Kanelin Maagiset Ominaisuudet

Kaneli ja sen maagiset ominaisuudet

Kanelia käytettäessä ruoanlaittoon ja leivontaan saat tekemääsi ruokaan maagisia vaikutuksia (Keittiömagiaa)
Kanelia pipareihin, kaakaoon,riisipuuroon kahviin ja voit käyttää sitä vaikkapa Joulukinkun kuorrutukseenkin, kunhan käytät kohtuudella. Kaneli on nopeasti liian vahva mauste..

Lisäämällä tietoisesti kanelia  asioihin, saat heti käyttöösi sen maagisen voiman.
Kaneli lisää runsautta elämään, vaurautta, nopeuttaa asioita ja tapahtumia.
Jos lisäät sitä omenapiirakkaan ja syötät sitä perheellesi, jossa ristiriitoja, se piirakka lisää  perheen yhtenäisyyttä  ja rakkautta (omena) sekä parantaa ja eheyttää (Kaneli)
Riisipuurossa yhdessä mantelin kanssa se tuo syöjälleen vaurautta ja onnea ja monia siunauksia..Kanelia voit käyttää tankona lompakossa tuomaan lisää rahaa, kodin-firman kynnyksellä tuomaan rahaa, ja asiakkaita. Muista myös suojata kynnys suolalla tai peräti mustalla suolalla, jos tarpeen.

Joulupiparitikin saavat uuden aspektin. Kaneli niissä tekee niistä
menestyspipareita. Halutessasi voit koristella piparisi tänä Jouluna riimuin ja sigilein.

Kanelia voit ripotella alttarillesi, pukea siillä kynttilän,  mojopussiin lisukkeeksi tai jos teet itse huulirasvasi, voit siihen lisätät hippusen kanelia "kuumottamaan" huuliasi ja lisäämään menestystäsi rakkaudessa.. Kanelihan on lämmittävä mauste, joten se myös lämmittää huulien verenkiertoa, saaden ne näyttämään houkuttelevimmilta ja puna väri tulee bonuksena!


Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää!

1 kommentti:

  1. Kaneli on ihana mauste! Minä laitoin kanelia omenahilloon ja nyt sitten tekeekin koko ajan mieli leipoa jotain, mihin voisin tätä herkkuhilloa laittaa. Kivaa päivää Sinulle.

    VastaaPoista