keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 8.päiväKortin Viesti Sinulle

Valitse intuiolla korteista yksi, se kertoo sinulle viestisi lähiaikaan.
Vastaukset alempana..


1. RAKASTAVAISET
- Kortti viestii, että olet valintojen edessä. Ei ole väliä, miten valitset, on vain tehtävä valinta tässä kohtaa elämääsi, uutta joka tapauksessa tulossa, teet miten teet. Valintasi lopputulos tuo eteesi hyvät, rakkaudelliset ajat, sekä valon ajan. On vain Rakkaus ja sen eteen tehtävä toiminta. Rakkaus voi olla universaalista tai henkilökohtaista. Toimi kuin et koskaan olisi rakastanut.2. TAITO - MALTTI
- Se mihin olet ryhtymässä vaatii  vielä harkintaa, voi olla että energiatkin ovat vielä vastaan, osoittaen sen pysähtyneisyydellään. Kasvata päämäärääsi, tahtoasi, selkiytä se. Vuoden alku on se toiminnan aika sitten.  Kärsivällisyys kirkastaa kruunuasi, ja maltillisesti edeten saat kruunusi loistavampana, ja lopputulos on parempi kaikilta osin.


3. KUU
- Kortti kertoo, että jokin pitää sinua kiinni menneessä,  olet kuin kynnyksellä, mennäkkö takaisin vai astua uuteen. Henkinen kasvu ja kyvyt pinnassa nyt.
Kortti on myös vahva naiseuden kortti, (sekä naistenvaivojen)
Työstettävää on tunnetasolla ja  omat intutiiviset kykysi voivat nyt vahvistua herkkyydessäsi, joten ota ilolla kaikki viestit sisimmästäsi vastaan. Älä torju niitä, se voi nousta muuten esiin sukupuolielinten vaivoina. Kirjoita tai maalaa tunteesi se puhdistaa.


4. ERAKKO
- Kortti viestii että etsivä löytää. Kun kuuntelet riittävästi sisimpääsi, saat vastauksia ja kasvusi on parhaassa kohdassa. Kortin vaikutus on myös se, että voit kokea tarvitsevasi tilaa itsellesi, tai  hyvä yksinäisyys on muuttunut  ahdistavaksi, jolloin tarvitset ympärillesi sosiaalista kanssakäymistä.
Hyvä yksinäisyys tuo juurikin  ääniä hiljaisuuteen, niitä on vain osattava kuunnella, Sinä olet  vastaus.


5. YLIPAPPI
- Kortti näyttää viestiään, oppiaika elämässäsi alkaa tai päättyy.
Viisas miettii tekojensa seurauksia. Oikeus olla rehellinen itselleen ja muille. Totuus on omaasi. Vaikka muut eivät ymmärtäisikään sinua, olet oikeassa oman näkökulmasi kanssa. Jotkus asiat vaativat viisautta kuunnella itseään, että osaa tehdä oikeat valinnat. Ulkopuolelta tämä taas kysyy sinulta ratkaisua joka tehdään sydämellä tai  joku on viisaampi, jota kannattaa kuunnella. Voi edustaa myös henkistä opasta, joka on lähelläsi ohjaamassa kulkuasi.


6. HALLITSIJATAR
- Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa itse johdat elämääsi hyvällä kädellä. Luovuus kukkii ja kaikki on hallinnassasi.
Hoiva, välittäminen, empatia ja luovuus.
Onni ja menestys ovat ympärilläsi. Elämässä on runsautta ja hyvää energiaa. On valintasi kuinka käytät  nämä mahdollisuudet. Sinä olet Menestys.


7. TAIKURI
- Kortti kuvaa tilannetta tai vaihetta jossa elämänhallinta riippuu siitä, miten käsittelet "pallojasi" Monta palloa(asiaa) kesken, ja niistä on saatava selkeys. Lähi ulevaisuus huomioidaan nyt  tekojesi avulla. Tekosi muuttavat tulevaisuuden. Tilanne osoittaa että on käytettävä koko kapasiteetti, ja tarvikkeet ovat edessäsi. Sinun on vain ryhdyttävä toimeen nyt on ryhdyttävä toimeen, tai ottaa tarjottu apu vastaan.


8. KUOLEMA
- Tämä kortti EI KOSKAAN tarkoita itse kuolemaa, vaan enemmänkin henkistä tai materiaalista luopumista, raivaamista.
Ulkoista muutosta joka on edessä.
Vanhaa jää taakse ihan konkreettisesti. Oma voimasi tarvitaan nyt hyväksyäksesi uuden. Yleensä vaikuttaa kodin, ihmissuhteiden , työn tai itsen alueella tämä muutos. Ulkopuolelta tuotuna tämä kortti  tarkoittaa ehdotonta  muutosta. On mahdoton enää jatkaa. Ryhdy rakentamaan uutta elämää itsesi ympärille.

3 kommenttia:

 1. Huomenta! Otan seiskan. Katsotaan mitä se kertoo. Itse nostin juuri äsken Lanttien 7. blogiini. Kivaa päivää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuli Taikuri! Miten jännittävää! Olen eilen remontoinut kotiani ja kuin taikonut olohuoneeni uuteen uskoon!

   Poista
 2. Tämä oli mielenkiintoisin luukku! 4 ja erakon teksti osui niiin kohdilleen!

  VastaaPoista