keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Tämän vuoden tärkeät kuun vaiheet (2017)Tärkeät kuun vaiheet 2017

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

Täydenkuun aikana on yksi yö ennen ja yksi yö jälkeen päivät jolloin  on puhdistuksen aika.
Kivet, mojot, tarot kortit yms. magiajutut on hyvä laittaa kuun energioihin puhdistumaan, voit myös itse tehdä oman puhdistuksesi, suitsukkeella, tai juomalla täydenkuun vettä.
Puhdista myös kotisi turhasta liasta, roskasta ja kasoista. Puhdista mieli, meditoimalla, kirjaa ylös asiat, joita haluat lisää elämääsi.

Voit tehdä täydenkuun öljyä, jota käytät vain täydenkuun aikana.  Öljyä voit käyttää sivelemällä sitä ranteisiisi rituaalia varten, kun olet ensin puhdistautunut. Öljyä voit käyttää myös mojopussiin pisarana pussin pohjaan virkistämään mojopussiasi, saman asian ajaa myös Täydenkuun vesi.

Täydenkuun Öljy I

1 osa.Perusöljyä (manteli-oliivi- avocado tms.) 
3 tippaa ruusuöljyä
1 tippa jasmiiniöljyä
1 tippa santelipuu öljyä


Täydenkuun öljy II
 1 osa perusöljyä
3 tippaa santelipuuta
2 tippaa sitruunaöljyä
1 tippa ruusua

Eteerisiä öljyjä  ja muuta kivaa voi hankkia  Pienestä tuoksukaupasta
Uudenkuun eli mustan kuun aikana on hyvä keskittyä unelmiin, tavoitteisiin, alkaa rakentamaan uutta, ja vaikka tulostaa rahashekki universumilta..Mustan kuun öljyllä voit taas rituaalin ajaksi voidella itsesi, tai vain ranteesi (käsistä lähtee energia)
sekä rituaalikynttilä, jos teet kynttilämagiaa, sama täydenkuun aikana. Voit pudottaa rahashekkisi päälle pari tippaa jne..

Uudenkuun Öljy

7 tippaa jasmiiniöljyä
2 tippaa kamomillaöljyä
3 tippaa patsuliöljyä
1 tippa santelipuuöljyä

Eteeriset öljyt ovat kohtuuhintaisia, ja monikäyttöisiä, joten jos hankit yhden putelin, voit käyttää sitä paljon muuhunkin kuin magiakäyttöön. Rahat eivät mene siltä osin hukkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti