perjantai 6. tammikuuta 2017

Ykkösvuosi, uudet energiatOma Persoonalukusi
Vuosi 2017 pitää sisällään uudet alut, ajatusten tuoreutta, aloitteita ja uutta, pystyvää energiaa. Tämä vuosi aloittaa kokonaan uuden 9 vuoden syklin. Tämä aika mahdollistaa meille kaikille maagisen ja voimakkaan ajan, jossa voimme ilmentää haluamaamme.
Tämä vuosi on täydellinen aika tehdä asiat toisin. Ottaa käyttöön ihan uudet ajatus-toiminta- ja käytösmallit ja saada niiden kautta uutta elämäämme. Olemme tietoisesti rohkeampia hyppäämään sen benji-hypyn ilman köyttä.

Toisin tekeminen, uudelleen ohjaus ja uudenlainen rohkeus ovat tämän ykkösvuoden teemoja. Ykkösvuosi tulee luvusta 2017  mikä lasketaan yksinkertaisesti laskemalla yhteen  nuo luvut, nollia ei tietenkään lasketa mukaan.
2+1+7 = 10 -0 =1
Tämä ykkösvuosi on täydellinen aika uskoa unelmiin ja toteuttaa ne!
Vaikka tämä vuosi 2017 edustaakin ykkösnergiaa universaalisella tasolla, se vaikuttaa myös meihin, ja meidän henkilökohtaiseen matkaamme täällä.
Voit laskea oman henkilökohtaisen vuosilukusi tällä kaavalla, havaita minkä luvun energiaa kannat mukanasi nyt  ja suunnitella vuotesi parhaalla tavalla.

Esimerkki syntymäpäivä 29.12

Laskemalla syntymäkuukautesi luvut  1+2 = 3
Ja sen jälkeen syntymäpäiväsi luvut  2+9 = 11 =1+1= 2
Saamme luvun 5.
Sitten lisäät  luku 1. (tämän vuoden luku) 5+1=6
Henkilökohtaisen numeron merkitys


Numero 1.

Jos oma numerosi on ykkönen, nämä energiat tuplaantuu, ja ykkösenergia tuo mukanaan sinulle hyvin vahvan ja voimakkaan tarpeen uusiutua. Uusiutumistarve vaikuttaa kaikilla elämänalueillasi.
Uusi työ, ammatin opiskelu. Uusi aika olla riittävästi itse, oman vahvuuden löytäminen, tai uuden parisuhteen alku. Parisuhteessa oleville tämä voi merkitä uusia keinoja parisuhteen vahvistamiseen.
Uusiin alkuihin voi olla vaikeaa tai pelottavaakin tottua, mutta kun tiedät että matkasion vasta alussa, niin siihen on helpompi suhtautua. Sielusi tehtävän selvittämisen aika on nyt.


Numero 2.

Tämä vuosi on  vankan perustan hyödyntämistä. Se pohja, jonka olet luonut asioillesi ja elämääsi muiden avulla, kantaa nyt pitkälle. Edelleen yhteisöllisyys ja kommunikointi on tärkeää, mutta uusien  tavoitteiden takia sekä uusien avautuvien mahdollisuuksien vuoksi.
Vuosi on runsas, menestyksekäs ja laajentuminen kaikilla elämänalueilla on nyt mahdollista.
On aika tehdä asioiden eteen, joihin todella uskot. 


Numero 3.

Tämä luku tuo sinulle mahdollisuuden ilmasiat itseäsi, olla luova, ja tuoda esille omat ajatuksesi, ideasi. Luku kolme nostaa esille myös oman voiman löytymisen ja omien asenteidesi  puolustamisen.
Elämänhallinta tärkeänä siten, että nyt voit hallita elämääsi oman luomisvoimasi  kautta.
Kolmosenergia suo mahdollisuuden kohottaa itsetuntoa ja suoda itsellesi mahdollisuus myös rakastaa itseäsi enemmän, kiinnittää huomio omaan sisäiseen lapseesi ja antaa sille tilaa enemmän. Hoivaamalla itseäsi teet parhaan palveluksen itsellesi ja sisäiselle lapsellesi ja eheytyminen voi alkaa.


Numero 4.

Perhekeskeisyys, perheen perustaminen ja  perhe/sukulaissuhteiden uudistaminen vahvemmaksi.
Kodin luominen ja kodin harmonia ovat keskeisiä, koska haluat voida paremmin.
Prioriteetit enemmän koti ja perhe teemaisia kuin  sosiaaliset kuviot.
Itseheijastamisen vuosi, jolloin  oma kasvusi ja hyvinvointisi ovat etusijalla.  Pääsääntöisesti vuosi on kohdallasi  hiljainen, ja jopa hidas, ja antaa tilaa keskittyä kotiin, perheeseen ja niiden luomiseen.


Numero 5.

Viitosvuosi on täynnä luovaa energiaa ja muutoksen kohtaamista.
Vanhat ideat voivat vaatia uudelleen työstämistä, jotta kantavat. Unelmat ja tavoitteet ovat mahdollista toteuttaa oman tahdonvoimasi kautta.  Viitosen muutosvoima ja ykkösen tahtotila saavat aikaan asioita sillä tahdonvoima on nyt kasvussa.
Sinkuille tämä tietää enemmän mahdollisuuksia  seuraelämässä, sillä omat seksuaalienergiat ovat nyt vahvat ja kannat mukanasi magnetismia, mikä vetää puoleensa energiaasi tarvitsevia.


Numero 6.

Tämä vuosi keskittyy hyvinvointiin ja terveyteen. On aika miettiä uudelleen mitä keho haluaa ja tarvitsee. Elintapojen muutos  voi olla tarpeen ja helppoa.
Vuosi mahdollistaa itsensä rakastamisen ja huolehtimisen uudella tasolla.
Myös unen tarve lisääntyy, koska  se eheyttää kehoa ja antaa tilaa myös unityöskentelylle.
Pidä huolta itsestäsi ja rakasta itseäsi nyt.


Numero 7.

Vahva vuosi  henkiselle kasvulle.  
Tämä vuosi on täydellinen aika aloittaa henkisiä kursseja tai mennä retriittiin tai tehdä omaa henkistä vaellusta.  Uusiustumisenergiat voivat mahdollistaa uuden kodin, uuden  suhteen tai uuden työpaikan, sekä oman lauman etsimisen. Samanhenkiset ihmiset vetävät puoleensa, joten ryhmät voivat mahdollistaa   henkistä kasvuakin. Oma vetäytyminen voi olla tarpeen.


Numero 8.

Tilinteon aika. Tämä vuosi mahdollistaa pohtimaan asioitasi pintaa syvemmältä, tehdä tiliä elämästäsi ja sen tapahtumista. On aika kohdata mennyt ja päättää se lopullisesti.
Tehokasta ja aikaansaavaa aikaa, ja samalla se opettaa sinua hallitsemaan energioitasi, ja saamaan
kaikki hyöty talteen. Tässä luvussa on paljon muutosenergiaa, joka saa aikaan mitä haluatkin, kun ensin olet  tehnyt päätöksen mitä haluat.
Kahdeksan auttaa ymmärtämään todella että hyvä kiertää. Kun jaat omastasi, se tulee takaisin kolmena sinullepäin.


Numero 9.

Tämä vuosi  on oman kasvun ja vanhan päättämisen aikaa. Hneksitä kasvua, ja sisäänpäin kääntymistä. Toisten auttamista pyyteettömästi ja uusia ideoita sen suhteen eteenpäin vieden.
Hyväntekeväisyys, globaalisuus ja universumin ymmärtäminen vaativat nyt huomiota.
Kirkastumisen ja oivallusten aikaa, jolloin oma henkinen matkasi konkretisoituu.


 

 

 

 
  

1 kommentti:

  1. Voi, miten mielenkiintoista. Minulle tuli ykkönen. Uusiutumisen aikaa <3

    VastaaPoista