tiistai 28. helmikuuta 2017

Mikä Magia ja Miksi?Miksipä  Ei?

Moni varmaan on ihmetellyt, mitä toi nainen horisee näistä jutuista. Ihme touhua jne.. siinäpä ihmettelette.. Tässä vähän perusteita.. Voin vainsanoa, että itse olen saanut aikaan isoja ja pieniä ihmeitä elämässäsi, monta suurtakin muutosta, päässyt irti vanhasta huonosta jne.. tuhansia perusteita, että magia toimii..

Miksi magia?

Miksipä ei!

Meillä on käytössämme suuri määrä potentiaalia itsessämme, jota valitettavasti emme käytä tai tiedosta sen olemassaoloa, ja voimme huonosti vellovissa olosuhteissa tai tilanteissa, joihin saisimme itsekin aikaan ihmeitä/muutoksen, jos vain ymmärtäisimme kaiken potentiaalin jota meissä on ja alkaisimme käyttämään sitä muuttaaksemme elämämme sellaiseksi kuin sen haluamme.
Itse ajattelen näin ns. entisestä elämänvaiheestani- Kun on kerran nähnyt värejä, miksi palaisi takaisin mustavalkoiseen?Jos sinulla on viisi hyvä syytä kumota tämä uskomus niin unohda magia. Se ei silloin ole sinua varten, etkä todennäköisesti ole valmis muutokseesi - vielä  ;)

On siis aika alkaa toimimaan, tekemään niitä ihmeitä ja ammentamaan sitä omaa voimaamme, jokaisessa meissä on siihen voima  <3

Löydä sinäkin sisältäsi pieni ihmeitä tekevä pieni velho )O(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti