lauantai 18. maaliskuuta 2017

Kortin Viesti sinulleMikä on Kortin viesti Sinulle?

Mieti tarkoin, mikä kortti tulee ensinnä mieleen, vastaukset hieman myöhemmin tänään..
Valitse vain yksi kortti.
Vastaukset alla1. Hirtetty
Kortti ohjaa luopumaan vanhasta, ajatuksista, toimintamalleista, niistä jotka eivät enää toimi. On parasta kohdata asiat ennakkoluulottomasti ja rohkeasti nyt. Seistä pystypäin ja olla joustava. Joskus asioiden katsominen niiden ulkopuolelta voi tuoda ongelmiin helppojakin ratkaisuja. Myös ulkopuolelta voi tulla yllättävää apua tai vinkki, kuinka voit kohdata ongelmasi.  Hirtetty kortti suo tilaa  katsoa asioitaan ja elämäänsä uudesta näkökulmasta käsin, ja nähdä nekin asiat, joita ei heti edes huomioda. Tämä voi tarkoittaa myös että tietty elämänsykli on päättymässä ja tekee tilaa uudelle.  Kuitenkin sellaista  peruuttamatonta luopumista, joka puhdistaa pöydän miltei kokonaan.2. Hallitsijatar
Tämän kortin viesti on selkeä, nyt on hedelmällisyyden, menestyksen ja hyvän aika. On luotettava  itseen ja omaan luomiskykyyn. Saada aikaan haluamansa.                                                             Hallitsijatar on myös luovuuden kortti. Omien käsien tai tekojen ansiosta menestyminen on taattu. Hoivaamista, huolehtimista lähimmistä hyvällä tapaa ilmassa.  Anna ilosi ja kaiken hyväsi näkyä ulospäin, anna muidenkin nauttia siitä. Luovuuden puuska voi yllättää, ja huomaat ehkä haluavasi ilmentää sitä jotenkin. Älä piilottele kykyjäsi. Hallitsijatar kortti voi merkitä hedelmöittymistä, tai esim. oman yrityksen perustamista.                                                                                                     Voit kirjoittaa, maalata tai muulla tavoin näyttää omaa luomisvoimaasi.


3. Kohtalo
Kohtalo viestii, että  on aika luottaa. Luottaa hetkeen, elää siinä ja varautua kaikkeen. Mitä tahansa sekä hyvässä että huonossa voi nyt tapahtua, ja kaikki on mahdollista. Elämääsi et ohjaa sinä, vaan  ulkopuoliset asiat ja tapahtumat. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tärkeintä on oma suhtautumisesi tähän. Olla mahdollisimman joustava, luottava ja ennakkoluuloton.  Vaikeudetkin voivat olla tilaisuuksia. Ota erilaiset yllättävät tilanteet ja kriisit mahdollisuuksina.


4. Erakko
Erakko kortti  antaa tilaa kohdata itsensä. Vetäytyminen omiin oloihin kuvaa hyvin omaa etsintää, ja niitä elämän suuria kysymyksiä joita voi nyt mielessä olla.  Oman elämän kyseenalaistamista, uuden suunnan etsintää.   Voit saada aikaan haluamasi, kun vain kuuntelet itseäsi, sisäistä ääntäsi ja oppaitasi. Myös sellaista oman tilan tarvetta, mikä suo rauhan ja tyyneyden tilan, jotta voi tehdä oikeita valintoja. Erakko on maadoittava kortti, joten se kehottaa myös  paluuta juurilleen. Sukutietoisuutta, oman lauman etsintää.  Maa ja tellustieotoisuus nostaa päätään, ja kierrätys tai auttaminen voi nyt tuntua tarpeelliselta toiminnalta. Ota tilaa itsellesi.

5. Kuu

Kuu vie menneeseen. Sen työstämiseen tai kohtaamiseen. On aika  katsoa taaksepäin ja miettiä mitä siellä voi saada päätökseen tai miten voisi jatkossa toimia paremmin.  Kuu auttaa ymmärtämään omia  aistejasi, myös yliaisteja. Hakemaan lisää tietoa henkisistä opeista tai unista. Kuu kortti Kuvaa myös naista, naisten vaivoja sekä keskenmenoa. Muistoilla on vielä arvonsa jollain tapaa.                    Uutta ei vielä ole mahdollista saada kunnes vanhat on käsitelty tunne-elämässä. Älä tee päätöksiä, sillä ne eivät perustu tosiasioihin. Yleensä kortti kuvaa ihmisuhteita, ja niiden harhoja. Ulkopuolelta tämä on ns. varoituskortti, ettet ole vielä valmis.

6. Torni
Nyt on suuren sisäisen muutoksen aika. Huomaat ettei asiat ole aivan sitä, mitä annetaan ymmärtää. Tämä on myös tarpeellisen muutoksen aikaa, vanha on raivattava pois, jotta uusi voi tulla. Tämä voi kirpaistakin kun riuhtaiset itsesi vapaaksi, mutta se on kuin  rikkinäisen hampaan poisto, se sattuu hetken, mutta kun se on pois, vaikuttaa se koko suuhun, enää ei satu. Muutos on lopullista , tarpeen ja pakko tehdä, jotta eheytyminen voi alkaa.

7. Aikakausi
Tämän kortin viesti  tuo eteesi sen, että on luotava nahka uudestaan. Uudistuminen on nyt pinnalla. Vanha kuona puhdistuu. Tämä on kuin uudestisyntyminen, Fenix-linnun tavoin. Se nousee tuhkasta  uusin, kaunein höyhenin ja loistaa.  Ihmeiden aikaa. Harkitse mitä elämässäsi pitää olla ja mitä siihen ei kuulu.


8. Tasapaino
Järki ja tunteet ovat nyt tärkeitä ja huomioon otettavia valintoja tehdessä. Ehkäpä joudut punnitsemaan eri vaihtoehtojakin..     Vaaka on saatava tasapainoon joten oma hyvinvointi vaatii toimia. Kun itse voit hyvin, on kaikki muu helpompaa. Balansointi kaikessa ja kohtuus  ylläpitaa hyvää elämässä nyt.  Kortti voi tuoda esille myös oikeuden jollain tapaa, oletko oikeudenmukainen tai tasavertainen vai oletko itse punnittavana näiden asioiden kanssa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti