maanantai 13. maaliskuuta 2017

Onko Onnea vaiko Onnekkaita ihmisiä?Mitä Sinä ajattelet onnesta?

Tuntuuko että muut ovat syntyneet "onnekkaiden tähtien alla, kultalusikka suussa" jne..?
Koetko että toisilla on enemmän onnea, ja toisilla taas enemmän vastaiskuja ja epäonnea?
Onko se Murphyn Laki? Karma vai kirous?
Toiset jumittaa paikallaan pitkään ja kärsivät, ja toisille se ei tunnut lainkaan koskettavan lähes yhtään. Mistä se voi johtua?


Jos olet liian kiinni vain yhdessä päämäärässäsi/tavoitteessasi esim. rahan saanti, siitä voi tulla pakkomielle, jumitus joka ei suo joustovaraa. Ajatellaanpa esi. että sinulla on velkaa ja tarvitset siihen rahaa. Kyseessä on yleensä aika suuri summa.
Näet itsesi vain tavoittelevan tätä kyseistä rahasummaa, vähempää ei hyväksytä onneksi, eikä siitä yleensä ymmärretä kiittää.
Epäonniset ovat yleensä jännittyneeempiä kuin onnekkaat koska he tuntuvat odottavan vain yhtä lopputulosta. Ahdistus, alituinen odotus lisäävät ihmistenkykyä nähdä odottamatonta, mahdollisuuksia ja tarttua kiinni onneen. Mitä enemmän sitä odottaa, sitä vähemmän huomaa.
Epäonnisuus saa ihmisen luovuttamaan, eikä yrittämään uudestaan, sillä he ovat liian keskityneitä vain siihen odottamaansa asiaan.

Miten voi kääntää epäonnen onneksi??

1#. Luota intuitioosi, se on sinun paras kaverisi, luotettu ystävä.
Käytä sitä! Epäonnekkaat eivät yleensä käytä intuitiotaan, koska he eivät näe sen tarjoamia mahdollisuuksia. Onnekkaat taas osaavat kunnioittaa vaistoaan.
Onnekkaat ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, miten he ajattelevat ja kokevat eri vaihtoehdoista, eikä vain katsomalla asian järkevää puolta tilanteesta. Sisäsiet tunteet ja vaisto toimii hälytyskellona - ja auttaa harkitsemaan päätöstä huolellisesti.


# 2 Vaihtelu ja muutos on elämän suola!
Epäonninen ihmiset yleensätoimivat rutiinilla. Sen sijaan onnekkaat ihmiset yrittävät ottaa käyttöön erilaisia toimintamalleja ja vaihtoehtoja ​​heidän elämäänsä. Samat toiminnot joka päivä, tai samat ajatukset asioista joka päivä luo tilan joka estää kohtaamasta mahdollisuuksia ja rajoittaa elämää muutenkin.


# 3 Muista aina katsoa asioiden valoisaa puolta!
Monty Pythonkin jo aikoinaan tajusi tämän.. Always look in the bright side of life..
Onnekkaat ihmiset yleensä katsovat asioden positiivista puolta. Jos heille sattuu vahinko tai onnettomuus, he piristävät itseään sanomalla "se olisi voinut mennä huonomminkin."
Eli pähkinänkuoressa, miten muuttaa onneasi? Ajattele laatikon ulkopuolelta, ajattele positiivisesti, älä vatvoa menneitä ja jos putoat hevosen selästä, kipua vaan uudelleen sinne ja tartu mahdollisuuksiin, ehket seuraavalla kerralla enää putoa.
Magia auttaa, mutta se on vain osa onneasi, suurin osa koostuu ihan omasta ajattelutavastasi.

1 kommentti:

  1. Siinäpä paljon mietittävää ja opiksi otettavaa. Vanha kansa on kiteyttänyt sen näin: jokainen on oman onnensa seppä.

    VastaaPoista