perjantai 31. maaliskuuta 2017

Tarotskooppi Huhtikuulle

Huhtikuun tarotskooppi on taas tehty, mitähän se sinulle tuo? 
Kauris
Kauriiden huhtikuu on vaihtelevaa.  Talous ja ihmissuhteet eniten pinnassa. Voit kokea häiritsevänä läheisesi  mielipiteet toimintoihisi liittyen, ja se lannistaa.
Taloudessa ei  kaikki mene kuin toivoisi ja annat tämän vaikuttaa itseesi hieman liikaakin. Tässä tunnesolmussa on myös tehtävä päätöksiäkin.
Ne tosin näyttäisivät liittyvän  muihin ihmisiin tai  ulkoisiin asioihin. Ärsyyntymistä ja hermostumista ilmassa joten pyri ottamaan omaa tilaa, ettei
tule turhia riitoja. Loppukuu suo mahdollisuuden selvitellä asiat paremmaksi.


Vesimies
Muutos on  teemana huhtikuussa vesimiehen  kohdalla. Äkillisiä suunnanmuutoksia ja suunnitelmien vaihdoksia.
Huomaat kyllä, että mikään ei ole nyt pysyvää. Kannattaa varoa myös mitä sanoo ja kenelle. Väärinkäsityksiä voi syntyä helpostikin.
Omassa itsessäsi hvoit huomata eräänlaisen sisäisen muutoksen, jonka myötä  jokin vanha jakso on päättymässä. Se on vain vahvistanut sinua nyt siihen
missä olet nyt. Uutta  puskee elämääsi näiden ulkoisten ja sisäisten muutosten kautta. Voit vain ihailla kehittymistäsi ihmisenä nyt ja olla
virrassa mukana. Nyt ei pidä jarrutella.Kalat
Liikaa mielenpäällä kaloilla tässä kuussa. Älä pakota asioita tapahtumaan, älä tee myöskään päätöksiä.
Hämmennystä, päättämättömyyttä ja selkeyden puutetta. Kärsivällisyyttä koetellaan, ja se turhauttaa kun et voi toimia haluamallasi tavalla ulkopuolisten esteiden vuoksi.
Toisaalta osaat olla  kärsiväälinen ja tiedät että matalissa vesissä ne isot kalat.. jne.. eli kun jaksat pysyä elementissäsi, saavutat jo kuun puolivälin jälkeen  edistystä asioihisi.
Ihmissuhteet  ovat jollain tapaa pysähdyksissä. Parempi käyttää aikansa luovaan toimintaan, jossa pääset toimimaan elementissäsi.
Sosiaalisuus sitten kuun loppupuolella on taas voimissaan ja  pari pientä tilaisuuttakin tähän mahtuu. Onni voi osua kohdalle kuun toiseksi viimeisellä viikolla.Oinas
Oinailla on nyt tekniikan kanssa ongelmia. Sähkö ja tekniikka eivät ole nyt ystäviäsi.
Jos jokin hajoaa, älä osta heti uutta, äläkä korjaa sitä, vaan  anna ajan kulua ja vasta kuun vaihteessa on hyvä aika tehdä hankintoja jos tarpeen.
Jokin suunnitelma tai päämäärä pitää mielen virkeänä ja  jaksat olla innostunut työhön liittyen.
Tunnepuolella voi olla  vaihtelevaa, muuten  hyviä aikoja. Jotain uutta on viriämässä nyt.
Kuun loppupuoli nostattaa stressitasojasi uusien  vaatimusten taholta. Työssä tai taloudessa tämä.


Härkä
Härkä pitää elämäänsä hallussaan huhtikuussa hyvällä tavalla. Huolehtii ja järjestelee.
Uudet suunnitelmat kihisevät mielessä, kuinka voi toteuttaa parastaan. Tämä on sellaista henkilökohtaisen voiton hakemista, mutta myös sen saamisen aikaa.
Olethan kiinni jalat maassa elämässäsi. Uusia tilaisuuksia ihmissuhteissa, ystävyyden ja yhteisöllisyyden eteen nyt mahdollisuus solmia.
Talous on taspainossa, mutta se voi si olla paremminkin- tietenkin. Olet silti oikeassa kohdassa ja oikeassa paikassa elämässäsi juuri nyt.
Liikenteessä ja matkustellessa nyt kannattaa olla varovainen.
Kaksoset

Huhtikuu on kaksosille perhekeskistä aikaa. Haluat viettää aikaasi läheistesi ja ystäviesi seurassa, ja sosiaalisuutesi loistaa.
Avoimmuutesi nyt edesauttaa toisten huomioimista uudella tapaa. Pidätkin tässä huolta jostain nyt, tai ainakin teet toisen eteen jotain.
Taloudessa positiivinen ajattelu vie pitkälle ja saatkin  etenemään jonkun haluamasi asian odotustesi mukaisesti nyt.
Kuun loppu yllättää, sillä narri astuu nyt elämääsi ja pistää sinut kompromissien eteen. Harkitse tarkoin seuraavat toimesi.


Rapu
Huhtikuu on ravuille suunnittelun aikaa. Olet luomassa elämääsi jotain uutta nyt, ja sen eteen on hyvä tehdä rakentava suunnitelma.
Tämä näyttää liittyvän monelle elämänalueellesi nyt. Oma hyvinvointikin on nousemassa esiin, ja siinä kohden jokin nostaa huolta tai stressiä  pintaan.
Rakkaudessa ja ihmissuhteissa nyt hyvää, ja romantiikka kukoistaa. Läheisten hyvä olo on sinulle tärkeää ja annat sen näkyä. Hemmottelet läheisiäsi,
itseäsi unohtamatta. Avaimet ja lukot voivat olla nyt ongelmallisia.
Leijona
Leijonan huhtikuu on karmallista aikaa. Olet vetäytyvä, olo voi olla eksynyt, tai voit kokea olevasi kuulumaton oikein mihinkään. Voi olla hankalaa tuoda omaa tahtoaan esiin ja sinut voidaan ymmärtää väärin.
Tämä onneksi vain alkukuun tunnelmia.  Oma rohkeutesi kasvaa ja olet valmiimpi hyppäämään johonkin tarjottuun mahdollisuuteen.
Matka näkyy tässä nyt, ja siellä romantiikkaakin. Kyseessä voi olla myös rakkaussuhde matkan päästä tai suhteen edistyminen.
Iloinen tapahtuma vapaa ajalla piristää nyt kuun puolen välin jälkeen. 
Taloudessa hyvää kuun lopussa. 


Neitsyt
Huhtikuu neitsyillä sujuu uuden oppimisen merkeissä. Joko opinnot kiinnostaa tai nousee pintaan mulla tapaa, tai itse opetat jollekin jotain.
Opinnot voivat iittyä myös vapaa aikaan tms..
Olet valmis tekemään  paljon tämän uuden eteen, sillä se kantaa nyt pitkälle. Idieoita tulee enemmänkin tässä kevään mittaan, millä voit
uudistaa elämääsi paremmaksi.
Koti vetää puoleensa ja teetkin siellä uudistuksia. Sosiaalisesti et ole vilkkaimmillasi nyt, ja viihdytkin vain omiesi kanssa.Vaaka
Talousasiat ovat vaakojen teema tässä kuussa. Raha virtaa tai sitten ei. Ajattelet kuitenkin nyt talousasioita, ja tetkin valintoja sen puitteissa. Vanha asia tai tilanne saa päätöksensä ja tässä on hyvä ottaa uudet keinot käyttöön, että jatkossakin sujuu.  Nyt ei pidä epäröidä vaan olla roheka. Tunnepuoli ei nyt jaksa kiinnostaa ja hoidatkin sen enempi rutiinilla.
Jotain mahdollisuutta  tyrkyllä on, liittyy asumiseen tai kotiin suoraan, tämän kautta eräänlainen vapauskin, kun vain keskityt kunnolla viemään hankkeesi eteenpäin.
Loppukuun puolella  oletkin jo hyvillä mielillä ja jokin kotiin liittyvä asia nostaa pintaan myös sen uudistamisen tarpeen. Remonttia tai sisustamista tässä näkyy, sekä jokin pienimuotoinen kodin juhlakin.Skorpioni
Skorpionin huhtikuu on uusien mahdollisuuksien aikaa. Nyt nousee eteen jokin tilanne, joka vaatii uudenlaisen asenteen ja  rohkeuttasi.
Hienoinen luottamuspulakin sisimmässäsi, joka voi jarrutella nyt vauhtiasi.
Sosiaalisesti ei hyvää aikaa. Et jaksa keskittyä nyt  kanssaihmisiin ja haluatkin vain rakentaa omaa hyvää alkuasi.
Edessäsi on vapaus ja tilanne joka vaatii hyppyä tuntemattomaan, mutta luota, se on sen arvoinen, ja vaikuttaa positiivisesti kaikkiin elämänalueisiisi.
Kuun puolivälin jälkeen keskitytkin sitten pitkällä tähtäimellä parantamaan elämäsi laatua ja hyvinvointiasi.


Jousimies
Vaihtoehdot mielessään jousimiehen huhtikuu lähtee käyntiin. Etenemisen suhteen työssä ja taloudessa  vkäyt läpi mahdollisia skenaarioita ja teet valintasi niiden mukaan.
Myös matka alkaa vetää puoleensa tai teet jakson aikana jonkun reissun.
Paperi tai viesti viittaa mahdollisuuteen saada rahaa, mutta myös jokin vapaa aikaan liittyvä kutsukin tässä näkyy.
Sähköinen viestintä voi nostaa väärinkäsityksiä ilmaan, joten yritä miettiä mitä kirjoitat, ennenkuin kirjoitat.
Älä myöskään tee nyt kauppoja, suuria hankintoja tms.. sillä ne voivat päättyä huonosti.


1 kommentti:

  1. Todellakin avaimet ja lukot voivat olla ogelmallisia ravuille tässä kuussa, eivätkä vain ne vaan myös salasanat :D Tämä on todettu.
    -Mic.Mak

    VastaaPoista