lauantai 25. maaliskuuta 2017

Tulkintapalautteita vol. 3.Palautteita taas  :) ja kiitos niistä!Taas olen saanut palautteita ja luvan julkaista tännekin niitä :)


Olen tilannut usein tulkintojasi ja ne pitävät paikkaansa aina, varsinkin tunteeni, mielentilani ja muutenkin elämänkulkuani olet osannut hyvin nähdä ja tulkinnoistasi tulee aina sellainen positiivinen olo, että vaikka kuinka on vaikeaa elämässäni niin aina siitä valoa löytyy jostain, ei tule sellaista luovuttamisen makua, vaan halu jatkaa sitä eteenpäin taloudellisen tilanteen olet hyvin nähnyt. nimim. muumimamma Palautteita kaipailit... sun tulkinnat ovat kyllä osuneet jopa pelottavan oikeeseen, että olet kyllä taitava. Nimim. Kuuntele itseäsi


  Mojot ja tulkinnat parasta A-ryhmää. K.K.F


Viikkotulkinnat ovat aivan mielettömän hyviä! Tsemppaus ja kuuntelemisen taito ovat huippua! J.K
Numerologiset tulkinnat, selvänäkötulkinnat olen tilannut ja ihan mielettömän hyvin ne on osuneet nappiinsa. Monia pieniä yksityiskohtia olet nähnyt.   Kiinalainen Jänis


 Tilasin sinulta 8 viikkoa tulkinnan, se oli tarjouksena. Mielenkiintoista miten olet nähnyt niin tarkkaan perheeni tapahtumat ja työni niiltä viikoilta. 
Pitää taas tilata se, kun tuo on jo loppunu T. MarjaanaKiitos palautteista, ne ovat aina tarpeen ja antavat energiaa jatkaa..
Jos haluat oman tulkintasi, voit tilata sen täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti