maanantai 8. toukokuuta 2017

11.5. Täysikuu Skorpionin merkissä.


   Toukokuinen Täysikuu

Toukokuun täysikuu on 11. ja 12. päivänä Skorpionin merkissä ja pitää yllä erittäin voimakasta ja voimakasta energiaa.
Skorpionienergian tarkoituksena on muuttaa ja saavuttaa korkeammat tietoisuuden tasot.
Itse asiassa Skorpionienergialla on mahdollisuus saavuttaa jumalallinen tietoisuuden taso, mutta samaan aikaan se kykenee saavuttamaan myös äärimmäisen alhaiset tietoisuuden tasot.

Tämä Täysikuu vaikuttaa pysyvästi, muuttaen tietoisuuksia, oivalluksia ja henkisen kasvun kokemuksia.. On myös todennäköistä, että tämä täysi kuu avaa tietoisuutesi kokonaan uudelle tasolle, jotta voit nähdä asiat eri valossa.
Täysikuu Skorpionissa edustaa koko vuoden käännekohtaa ja mahdollisuuden todella omaksua ja hyväksyä viimeaikaiset muutokset.
Se myös tuottaa voimakkaan muutosvaihteen, joka todella antaa sinulle mahdollisuuden edetä.
Periaatteessa, kun tämän täydenkuun energia alkaa hälventää, saatat tuntea enemmän ymmärrystä eteenpäin tulevasta polustasi.
Tämä johtuu myös siitä, että Merkurius ja Venus, jotka ovat äskettäin perääntyneet, ovat myös alkaneet kiihdyttää vauhtiaan, ja se vaikuttaa kokemuksiimme.

Asiat saattavat tuntua hieman epämiellyttäviltä, ja koettelevat mukavuuksiamme ​​näinä täydenkuun öinä (kaksi ennen ja kaksi jälkeen) sillä muutokset ovat ilmassa, mutta paras tapa hallita tätä energiaa eteenpäin on muistaa oma, henkilökohtainen valta.
Hyvin usein unohdamme, että meillä on voima ja voima. Tämä voima antaa meille kyvyn vaikuttaa ja ottaa vastuuta elämästämme riippumatta haasteistamme.

Skorpioni energia takaa sen, että voit käyttää omaa valtaasi ja visualisoida, muokata elämääsi sellaiseksi kuin sen haluat. Skropionin vesienergia takaa myös tunnetilojen mukana olemisen ja niiden uudenlaisen hallinnan, jos niin haluat.
Intohimo, syvät tunteet ovat nyt voimakkaimmillaan. Eli jos teet loitsuja, rituaaleja, muista skorpionin intensiivisyys ja intohimo asioihin, ja käytä se energia hyväksesi. Näin saat parempia tuloksia aikaan.

Toukokuinen täysikuu on myös Kukkakuu. Tarkoittanee sitä, että kukkia on aika kylvää..

Alttarillesi voit laittaa myös värikkäitä asioita, punaisia kukkia, keltaisia, ja tuli- sekä vesielementti ovat tärkeitä.
Loitsuissa ja magiassa on hyvä keskittyä kiitollisuuteen, työasioihin, uusiin tavoitteisiin.
Kynttilämagiassa voit käyttää kanelia, minttua, ja kivissä apassin kyyneltä tai rubiineita. 
Palo Santo tikut ovat aina paikallaan suitsukkeissa.

Muista myös kiitollisuus ja vapautus negaatioista, se toimii nyt.
Valmista Täydenkuun vettä, viritä kortit, kivet yms.. maagiset juttusi.
Ihania Täydenkuun öitä )O(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti