maanantai 22. toukokuuta 2017

Henkimaailman päivä


I talk to dead people


Tällä asenteella heti aamusta, kun  oli keikka taloon, jossa  hengillä oli omat temppunsa meneillään.
Nukuin yönkin huonosti, ja sain viestejä.. :"Käske heidän muuttaa pois!" Jne.. Näin myös lavallisen heidän tavaroitaan ja perhe lavalla seisomassa, ja lavan ulkopuolella oli pinei mustatukkainen poika.. aika kamala itse kuvana, näin se ei varmaan anna samaa vaikutusta..

No menimme taloon ja heti alkoi tuntumaan raskaat energiat, tuntui että päälaellani painoi joku minua alaspäin ja ahdisti sekä huimasi kovasti.. Perheen äidillä oli jomottavaa päänsärkyä, pelkoja, ahdistusta ja jopa lamaantumisen kaltaista oireilua. Lapset ja eläimet oireilivat myös.

Tässä kuvia käynnistäni tuossa talossa.


Omakotitalon eteisaula. Tuntui jo heti painostava energia, varsinkin tässä kohtaa, ikäänkuin pään päällä olisi ollut jokin painava esine. Mitä ylemmäs meni koin sen voimakkaampana.

 Tässä portaikossa tuo energia tuntui pahana, ja sähkötaulun ohi käveltäessä alkoi kipinöidä ja paukkua. Koin painostavaa oloa..

 Yläkerran pikkuparveke palon jäljiltä.. Mitään syttyvää ei ympärillä ollut/ole, ja tuli alkoi kipinöistä, eikä mitään sähköön liittyvää näkynyt.

 Työtilan ikkunan lähellä tuntui myös voimakas energia, mutta eritavoin kuin yläkerrassa.. Tässä selvästi kyseessä oman käden oikeudellä päivänsä päättänyt ex- mies, joka valvoo taloa, eikä ole enää (hope so) niin hyökkäävä ja puolustuslinjalla, vaikka vaikuttaa kuuluvan kalustoon.

Talo puhdistettiin, kynttilämagialla, parilla loitsulla, sekä suitsuttamalla. Sitten tein Siunaukset ja Suojaukset taloon. Vielä kuulin, että eilen illalla kun perheen äiti oli nukuttamassa pikkuistaan kuului ikkunan sisäpuolelta koputusta. Tänään reissun jälkeen tuosta portaikon yläpuolelta löytyi pitkä musta hius, ja itse olen lähinnä harmaa/vaalea hiuksinen ja perheen äidillä lyhyet hiukset, joten hius ei kuulunut kummallekaan meistä, eikä talossa sillä aikaa pitänyt olla ketään.. Tilanne jäi tähän. Toivon parasta lopputulosta, ettei enää kummittele tai mitään muutakaan mutta olen varautunut jatkotoimenpiteisiin..Sitten tulikin pari puhelua joissa molemmissa käsiteltiin kuolemaa, ja soittajien läheisiä edesmenneitä.. Löytyikin pari viestiä..  

Vielä pääsin tekemään Entisten elämien tulkintaa, joten harvinaisen henkimaailman päivä tänään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti