keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kesäkuun TarotskooppiTAROTSKOOPPI KESÄKUU
Minkälaisen kesäkuun Sinä vietät?
Kauris

Kauriiden kesäkuu on yllätysten aikaa. Vaikka mieluiten pysysit vakaalla puolella elämää, on nyt kuitenkin  kohtalolla sormensa pelissä ja se sotkeekin elämäsi pakkaa  monella tavoin tämän kuun aikana.Paperi tai sopimus liikkuu ja tuottaa päänvaivaa sekä vaatii päätöksiäkin.
Taloudessa/työssä  vaihtoehtoja tarjoillaan joista et ole varma mikä niistä  olisi paras valinta.. Aika antaa ymmärtää että on parasta olla tekemättä vielä päätöksiä, vaan katsoa mitä tapahtuu ja vasta sitten asettaa uudet tavoitteet ja päämäärät.
Kodissa asiat ovat levällään, koska muiden elämänalueiden asiat eivät saa nyt tulta allensa, ja asiat voivat lamaannuttaakin.
Tunnetasolla oletkin sitten alkukuun puolen syrjäytyvämpi, mutta taasen loppukuu onkin sitten jo ilon ja onnellisuuden aikaa. Rakkausenergia saa sinut valtaansa ja haluat jakaa omaa hyvää oloasi muillekin.
Parasta tässä on vain elää läsnä kussakin hetkessä ja antaa mennä, luottaa että jumitukset eivät ole pysyviä. Vesimies

Vesimiesten kesäkuu sujuu ristiriitaisin tunnelmin. Tuleva mietityttää ja nostaa pintaan suuriakin tunteita. Matka on kuitenkin se herättävin tässä kuussa.
Tämä reissu saa sinut voimaan paremmin, saa aikaan pohdintaa syvälläkin itsessäsi. Sellaista kasvun ja prosessoinnin aikaa, joka auttaa tulevissa valinnoissasi saamaan selkeyden niihin.
Rakkaudessa tiedät ettei asioista nyt puhuta suoraan, salaat omiakin tunteitasi ja pidät sisälläsi sen mikä oikeasti pitäisi tuoda julki. Et paljasta asioitasi, koska haluat vielä nauttia.
Koti, läheiset ja ystävät tuovat sitä onnellisuutta ja valoa elämääsi, mitä kaipaatkin nyt.
Kesäkuu on nautintojen aika sinulle.

Kalat

Kalojen kesäkuuta  hallitsevat työelämään ja työhön  liittyvät asiat/ratkaisut yms.
Haluamasi asiat vaativat  kärsivällisyyttä toteuakseen. ja se voi nostaa turhautumista pintaan. Yritä olla purkamatta sitä läheisiisi.  Myös uuden oppimsiat tai se alkaa vetää puoleensa jollain tapaa, tai sitten itse pääset näyttämään osaamistasi.
Tunne-elämässä mietit uusia kokonaisuuksia, miten parantaa nykyistä tai aloittaa uutta, puhtaalta pöydältä. Haet muutosta selvästi rakkaudessa. Koska nykyinen ei enää ruoki sinua, haluat muutoksen, joka antaa taas syyn motivoitua paremmin suhteeseen tai rakkauteen.
Haastavuutta, mikä kuitenkin antaa toivoa tulevaan.Oinas

Kesäkuu oinailla on sellaista vapauden ja huolettomuuden kaipuuta. 
Liian paljon on ollut stressiä ja muutosta ilmassa, että siitä ei nopeasti toivu.
Luonto vetää nyt puoleensa rauhoittumaan ja antaa vastauksia ongelmiin, kun vain maltat rauhoittua. Lähelläsi oleva nuori mies huolettaa, tai hänen tulevaisuutensa lähinnä.. Jollain tapaa olet suurten ratkaisujen edessä kesän päättyessä ja tämä kesäkuu antaa voimia  tuleviin muutoksiisi.
Moni asia vaatii nyt päätöksiätai on vaihtoehtojen edellä.
Voi olla hankala saada selkeyttä vielä alkukuusta asioihin. Juhannus tuo kuitenkin miellyttävän tauon pähkäilyillesi ja nostattaa hieman haikeita tunteita esiin.
Romantiikan kaipuusi on nyt suuri, mutta siihen ei satunnaiset suhteet tuo helpotusta.
Yksinolosi korostuu nyt, olet sitten suhteessa tai sinkku.
Nauttimalla kesästä, luonnosta elät hetkessä parhaiten mukana.Härkä


Ailahtelevuutta ja muutoksia mahtuu härkien kesäkuulle.
Kutsu käy kodinomaiseen juhlaan tai illanviettoon. Tähän suhtaudut vähän ailahtelevin tuntein, koska et tiedä mitä sinulta odotetaan siellä.
Saat vahvistuksen myös johonkin tunnepuolen asiaan, jota olet jo jonkin aikaa miettinytkin.
Kyseessä voi olla myös oma luottamuspulasi/mustasukkaisuus joka saa vahvistuksen.
Matka hankkeena mietityttää, tai lähinnä siihen liittyvä matkakumppani.. Tästä et oikein ota selvää, kuun puoliväli varsinkin on huolien aikaa tällä saralla.
Kuun puolivälin jälkeinen aika onkin sitten jollain tapaa yhden aikakauden päättämistä.
Itse totetutuminen konkreettisella tasolla vaatii kuitenkin enemmän aikaa.
Juhannusta vietätkin sekalaisessa seurassa rentoutuen kaikesta arkisesta.
Kaksoset


Kaksonen on uusien sitoumusten edessä. Uusi alku antaa virtaa kesään ja innostusta jatkuu pitkälle syksyynkin ja kantaa läpi uusien asioiden, joita jo kesäkuussa tuodaan eteesi. Näillä on siis jatkuvuutta.
Opiskelu, parisuhde, tai muu hankkeeseen sitoutuminen on kyseessä.
Elät muuta arkeasi ja lomaa hyvillä mielin ja muutkin saavat nauttia hyvästä energiastasi.
Ympärilläsi tapahtuu lähes koko ajan ja oletkin haluttua seuraa nyt ystäviesi ja läheisesi piirissä.
Sosiaalisuutesi on nyt tämän kuun teemaa.
Taloudesta et jaksa nyt suuremmin huolehtia, ja sen sijaan vastuuta kysytäänkin nyt ihan perusarjen asioissa, tai niihin liittyen.
Loppukuun puoliskolla otatkin tilaa itsellesi, ja  Juhannuksen aika saa jollain tapaa orpouden tunteesi esiin, vaikka itse valitsitkin sen.
Ota elämä haltuun uudella innolla, niin saat enemmän.
Rapu


Rapujen kesäkuu on  Suuren Matkanteon aikaa. Teet matkaa henkisesti, fyysisesti sekä konkreettisesti. Henkinen matka on kasvusi aikaa, tutkit sisimpääsi, fyysinen matka taas  sellaista itseen menemisen aikaa, hyvinvoinnin edellytyksenä, sekä konkreettinen matkasi huipentuu jollain tapaa näihin kaikkiin niitä yhdistäen. Siksi matkasi on Suuri Matka.
Sosiaaliselle kanssakäymisellekin tarjoutuu mahdollisuus juhlien muodossa, mutta näihin et ensiksi ryntää, vaan pohdit kannattaako mennä..Sillä et jaksa mitään pinnallista nyt.
Myöskään romantiikka ei nyt ole päällimmäisenä mielessäsi, se elää elämäänsä jossain toisaalla nyt. Levottomuutta arjessa, sekä muutoksia jotka hyvinvointisi vaatii tekemään, siksi mikään muu ei nyt kovin kiinnosta.
Rakennat nyt tulevaisuuttasi, anna sen tapahtua luonnollisesti. Älä pakota väkisin asioita tapahtumaan.Leijona

Leijona etenee kesäkuussa suunnitelmallisesti. Harkintaa, sopimuksia, sekä tarjoutuvia tilaisuuksia parantaa elämänlaatuaan riittää nyt.
Moni ennestään epämääräinen asia saa nyt selkeyden ja on helpompi rentoutuakin muutamassa tilaisuudessa, johon sinulle kutsu käy. Myös jokin itseen liittyvä harrastus tai kurssi nousee tälle kuukaudelle eheyttävänä. Haluat kehittää itseäsi, joko lukemalla tai muuten harjoittamalla itseäsi.   Rakkauselämä vaatii vielä hiomista, että se olisi  jonkinlaisessa tasapainossa, jos taas olet sinkku, niin tässä kuussa näkyy jotain potentiaalistakin mahdollisuutta.
Juhannus on sinulle uusiutumisen aikaa, ja luovutkin paljosta nyt.
Hyvä on vielä edessä, ole kärsivällinen.

Neitsyt

Kesäkuun aika neitsyillä keskittyy pitkälle kotiin ja ihmisuhteisiin. Nämä nostavat stressitasot nyt korkeuksiin. Toisaalta vedät puoleesi rakkautta, sekä jaat sitä ympärillesi ja toisaalta taas sisimmässäsi ei tunnetilat/halut kohtaa ja se nostaa stressiä.
Haet tasapainoa elämääsi nyt kaikesta, teet kaikkesi että asiat alkavat menä halujesi mukaan.
Loppukuun puolella  kodin muutos tai peräti muutto näkyy kohdallesi ja sen eteen on alettava valmistautua. Konreettisesti se vie varmaankin vasta heinäkuulle.
Juhannuksen vietät hyvien uutisten merkeissä rakkaidesi kanssa.Vaaka


Kesäkuu vaaka ihmisillä sujuu hieman huolien alla. Talous tai terveyspuoli nostaa huolta pintaan, ja olet hieman torjuvakin läheisiäsi kohtaan.
Matkalle käy kutsu, mutta sen jätät suosiolla nyt väliin  koska energiasi eivät nyt riitä siitä nauttimiseen tai olet siellä hieman ulkona itsestäsikin.
Vanhaa kuitenkin jätät taaksesi, ja paperi tai sopimuskin etenee nyt.
Tahtotilasi ovat heikoilla ja sorrutkin helposti antamaan omastasi.
Älä uhraudu vahingossa liikaa. Liika kiltteys tässä voi kostautua.
Juhannuksena katsotkin mielessäsi jo syksyyn ja talveen ja suunnittelet sen aikaisia asioita hieman pää pilvissä ja jalat maassa.
Skorpioni

Skorpioni haikailee kodin muutoksia, kodin energiat muuten hallitsevat koko kesäkuuta.
Talous sujuu hyvin, ja asiat etenevät haluamallasi tavalla. Tämä lisää rohkeuttasi ja uskallatkin nyt panostaa tai alkaa säästää johonkin hankkeeseen.
Rakkauselämäkin alkaa herättelemään sinua, ja kaipaat parannusta nykyiseen. Siihen et tosin vielä konreettisesti uskalla ryhtyä. Enemmänkin teet sisäistä työtäsi.
Muutoksia tulee ihan yllättäen kuun lopulle etkä näihin oikein ole osannut varustautua. Luota kuitenkin että parasta saat ja tapahtuu. Taloudessa hyvää aikaa .
Juhannuksen vietät omiesi parissa valmistautuen tulevaan muutokseen.Jousimies

Kesäkuun aika jousimiehellä on sellaista haipakkaa, vientiä olisi moneen suuntaan, mutta aika on kortilla tai aina ei vain huvita..
Talouskin estelee, sillä kevät sujui hieman tuhlaillessa.
Koet erillisyyden tunnetta vaikka olisitkin läheistesi parissa, sinsuta voi tuntua, ettet kuulu joukkoon tai olet väärässä paikassa.  Kotiin näkyy joko tyytymättömyyttä tai halua muutoksiin.
Haetkin taspainoa sieltä alkaen. Eli kuun lopussa teetkin joitain suunnitelmia tai pienehköä remonttia.. Ihmissuhteet sujuu jotenkuten omalla painollaan. Kaipaat omaa tilaa, aikaa ja rauhaa. Luonto kutsuu maalle tai veden äärelle..  Juhannuksen vietät hyvien ystävien kanssa.


1 kommentti: