lauantai 20. toukokuuta 2017

Mitä kortit kertovatkaan?Rakkauden kesä, vai onko?


Tuoko tämä kesä rakkautta, vai seikkailua, vaiko vain haikailet romantiikan perään?   
Jos olet vakaassa parisuhteessa, kortti kuvaa suhteesi laatua kesän aikana.

Valitse intuitiivisesti  kuvasta yksi kortti, mikä kutsuu eniten sinua juuri nyt.
Skrollaa alaspäin, niin näet kuvien kortit, ja tulkinnat.
1. Rakastavaiset
Rakkaus on koko kesäsi teema. Vaikka rakkaudelliset energiat hallitsevatkin elämääsi nyt, voit silti olla valintojen edessä, valintaa ollako vai eikö suhteessa, tai kuinka jatkaa eteenpäin? Myös moraaliasi ja arvojasi tämä sivuaa. Kortti kuvaa kahden vaihtoehdon välillä olemista ja edessä olevaa valinnanpaikkaa. Se on kehotus tehdä valinta viisautta ja sydäntä käyttäen, mutta samalla viesti siitä, että valinta on todellakin tehtävä. Jos olet vielä vapaalla jalalla, tämä  kortti tuo sen elämää mullistavan rakkauden kohdallesi ja  joudut miettimään haluatko sitoutua kunnolla. Parsiuhteessa oleville tämä kortti näyttää nykyisessä olevat puutteet ja virheet, tai virittelee sen uudelle tasolle kokonaan.


2. Kohtalo
Kohtalo pyörittää kesääsi. Teet niin tai näin, toimillasi ei ole vaikutusta. Asioita tapahtuu ilman että voit itse niihin vaikuttaa. Kohtalo voi temppuilla rakkaudessa, tuoden yllättävän ihmisen elämään, tai heitellä rakkauden nuolia sinne tänne, sekoittaen pakkaasi. Sinkuille se tietää yllättäviä ja kohtalokkaitakin  tyyppejä jotka tavalla tai toisella vaikuttavat tunteisiisi, siltikin enemmän oppiläksysuhteina, kuin vakituisena. Parisuhteissa eläville se tietää muutoksia, joihin on suhtauduttava joustavasti. Kohtalon kortti asettaa meidät siihen asemaan, että kaikella on tarkoitus, mikä huomataan vasta myöhemmin.


3. Torni
Torni kortti poistaa vanhaa, se on sisäistä raivausta, tunnetasot puhdistuvat ja tekee tilaa uudelle.
Nyt tapahtuvat käänteet ja muutokset ovat nopeita, äkillisiä ja peruuttamattomia. Kaikki on mahdollista, sekä hyvässä, että huonossa. Sinkuille se tietää uutta rakkaussuhdetta, aivan puskan takaa, taikka pelkkää seikkailua, millä kuitenkin vaikutusta jatkoonkin. Seikkailuista ei saa  kehitellä morkkista tai syytellä itseään.. Se on vain merkki siitä, että elät elämääsi.
Parisuhteessa oleville se tietää puhdasta pöytää, ehkäpä suuren kriisin kautta tai välienselvittelyn taholta. Kortti kuitenkin varoittaa sinua sortumasta itsesyytöksiin, turhiin selittelyihin, negatiivisuuteen sekä muutosten vastustamiseen nimenomaan parisuhteessa.


4. Maailmankaikkeus
Universumilla on tarjolla nyt jotain rakkauden saralla. Se voi tuoda rakkauden  ulkomailta, tai viedä sinut sinne, noutamaan rakkaasi. Tämä on kuitenkin mahdollisuus, jota ei kannata sivuuttaa.
Jos rakkautta tarjoillaan näinkin runsakätisesti, on se syytä ottaa vastaan. Mitään et häviä!
Tässä ei itse tarvitse etsiskellä, vaan ottaa vastaan syli avoinna.
Jo vakiintuneille tämä kortti kehottaa nauttimaan nykyisestä suhteestä täysillä, sen runsaudesta ja kaikkivoivasta rakkaudesta, tai keskittymään näihin asioihin ongelmien/ristiriitojen sijaan niin suhdekin kukoistaa ja voi paremmin. Anteliaisuus on hyve, ja piristää seksielämääkin.. ;)


5. Hallitsijatar
Tämä on Menestyksen ja hyvän elämänhallinnan kortti. Myös luovuuden! Luovuutta voi ilmentyä esim. raskauden muodossa.
Sinkkukesää viettäville tämä tietää iloa, sosiaalisuutta, flirttiä ja huomiota, tuskin mitään vakaata, sillä jos tämä kortti osui kohdalle, et  oikeasti ole vielä valmis vakaaseen suhteeseen. Varo kuitenkin ettet murra sydäntäsi seikkailuissa tai vahinkoraskautta!
Parisuhteessa eläville tämä kortti on eräänlainen ponnahdus kohti parempaa, perhe, läheiset ja oma rakas sekä koko tämä paketti tuovat iloa, onnellisuutta ja täyttymystä, mutta mukana voi olla myös raskaus energiat, joko toiveena/hankkeena tai olemassaolevana.6. Ylipapitar
On aika ottaa jäähy asioihin, miettiä, pohtia mitä voi tehdä paremmin, tai muuten vain ottaa aikaa itselle. Kortin tavoite on eheyttää ja parantaa. Hoitaa sitä mikä on hoidettavissa.
Sinkuille se tietää vähän viileää kesää tunnetasolla, mutta sitäkin eheyttävämpää. Tällöin se valmistaa johonkin vakaampaan sinua sitten syksyllä.
Vakiintuneille se meinaa nykyiseen suhteeseen parannusta, eräänlaista aikalisän kautta tapahtuvaa paranemista, jolla onneksi on pitkäkestoista vaikutusta. Eli asiat eheytyvät kunnolla ja vanha huono  poistuu. Tämä on myös kaikille sellaista seesteistä itsekohtaamisen aikaa, jolloin tunnistaa omat tarpeensa ja alkaa elää niiden mukaisesti.

                                                 Rakkauden  Siunauksia kesääsi <3

1 kommentti:

  1. Tuli hyvä kortti <3 Antoi lisää toivoa.
    -MicMak

    VastaaPoista