sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

"Rakkaus Tarot kortitRakkauden tarot kortitTarot pakassa on nimenomaan rakkauteen ja tunteisiin liitetty maljakortit.
Kuitenkin myös muutama muukin tärkeä kortti ilmaisee tunteita, rakkautta. Näillä korteilla on pöydässä merkitystä kun katsotaan rakkausasioihin. Myös paikka tarot pöytäyksessä, jossa kortti ilmaantuu on tärkeä huomioida ja verrata sitä muihin pöytäyksesi kortteihin. Jos käytät käänteisiä kortteja on vastaus sitten käänteinen, negatiivinen. Itse ne  käytä ollenkaan käänteisiä kortteja.

Maljojen Ässä 
Ilmoittaa uuden ihmissuhteen tuovan iloa, täyttymystä ja rakkaudentunteita.
Tässä on mukana sellaista teini-iän tuomaa viattomuutta, perhosia, kukkia jne.. Laadultaan sellaista ihastumisen kutinaa.

Maljojen Ritari
Tämän kortin ilmaantumien  pöytääsi kuvastaa juuri sen ritarin valkoisella ratsullaan ilmestyvän elämääsi ja toimien  hyvin aikein. Hän on viehättävä, luova ja kosketuksissa tunteisiinsa. Kuvaa usein veden merkin ihmistä tai vaaleahko hiuksista ihmistä.

Hallitsijatar
Hallitsijatar on kaunis, runsautta täynnä, hedelmällinen ja luova. Pöytäyksessä se edustaa sensuaalisuutta suhteessa, sekä  perustavaa yhteenkuuluvuudentunnetta kumppaniisi, suhteen laatua.


Hallitsija
Tämä kortti pöytäyksessä heijastaa kuvaa "tukevasta" miehestä, ei niinkään fyysisesti, enemmän henkisesti. Tukeva, vahvaluontoinen, jatkuvuutta suhteessa nykyisestä  pitkälle tulevaan..

Ylipappi
Ylipappi  edustaa vanhoja arvoja, perinteitä, vakautta. tuoden nämä tullessaan suhteeseen. Naimisiinmeno, perinteisesti kuuluu tämän kortin edustajaan. Myös rakenteet, eli kodin rakentaminen, vakaa luonne, myös usko, takaavat kumppanille vakaan luonteen ja uskon tulevaan.
                                                                    


Muilla korteilla on myös oma vaikutuksensa, mutta jos kysyt yhdellä kortilla asiaan ja määrittelet aikajanaa  ja jokin näistä tupsahtaa pöytääsi on se selvä suhteen merkki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti