torstai 8. kesäkuuta 2017

Täysikuu Jousimiehessä
Mansikkakuun aika

On Mansikkakuun aika, joten tehdäänpä kuutaika....

Tänään on täysikuu Jousimiehessä. Kesäkuista täysikuuta kutsutaan perinteissä mansikkakuuksi. Koska kesäkuu on normaalisti mansikoiden aikaa, - no ei meillä Suomessa ainakaan mansikoita ihan omasta maasta vielä saada.. :)
 
 

Tämä kuu on ehdottomasti optimismin aikaa. Tulienergia on voimakasta, joten myös näiden muutosvoima. Manifestointi, alttari ja mahd. loitsut, ja rituaalit on hyvä valmistella tulielementtiin pitkälti perustuen.. Punaista, violettia, myös oranssi toimii..
Tämä täydenkuun aika kestää n. 7 vrk. joten aikaa on..
Se "altistaa" meitä myös viisauden lähteelle. Tietotaito, henkinen tieto on nyt saavutettavissa helpommin. Kannattaa siis meditoida ja olla vastaanottavainen kaikelle tiedolle.

Aika on myös karmallista, sillä Saturnus on ankara opettaja, joten älä hämmästy jos karma kolkuttaa ovelle. On vain otettava opiksi, ja ryhtyä parempiin toimiin.

Helsingissä ei tänään taida näkyä täysikuuta, mutta energiat kannattaa ottaa haltuun ja puhdistaa kivet, kortit sun muut maagiset systeemit.. tehdä kuuvettä, tanssia kuutansseja ja olla oma itsensä :)

Alttari on hyvä suojata suolalla, koska karmallista energiaa on liikkeellä.. musta suolakin käy johonkin kippoon laitettuna.. Kukkia voi olla valkoisista violetteihin.. sireeenit kannattaa hyödyntää tähän nyt.Omenan kukat on myös kauniita alttarilla. Ja voit tarjoilla Jumalattarellesi mansikoita muutaman lahjana..- on siten mistä Jumaluudesta tahansa kysymys. Itse yleensä pyydän kuun Jumalattaria täydenkuun aikana avuksi.. Myös teema, mitä haluat, on linkkinä Jumaluudelle..
 
 
Olkoon Täysikuu kanssasi  )O( 
 
 

2 kommenttia:

  1. Miten suojaan alttarini suolalla? Ripottelenko suolaa alttarille vai laitanko sitä johonkin kippoon alttarille. Mustaa suolaa minulla ei ole.

    VastaaPoista
  2. Jos käytät tarjotinta siihen on hyvä laittaa suolakehä.. eli reunustaa suolalla koko tarjotin.. saman voi tehdäalttaripöydälle tai siistimmin asettamalla kippoon suola.

    VastaaPoista