torstai 6. heinäkuuta 2017

Kodin energiat -Magiaa kotiinMinkälaiset energiat kodissasi on?Kodin energiat vaikuttavat meihin yllättävän paljon, varsinkin jos viettää paljon aikaa kotosalla. Siksi kodin energioihin on syytä kiinnittää huomiota.  Näin kesällä onkin enemmän aikaa keskittyä niihin. Tärkeää on tunnistaa, miten energiat vaikuttavat itseesi, perheeseesi ja elämääsi. Helposti ajatellaan, ettei siivous ole tärkeää, tai sängyn petaaminen päivittäin. Kasoja alkaa kertyä, likaa ja pölyä. Sitten ihmettelemme, miksi elämä ei kulje odotetusti tai ihmissuhteemme ovat riitaisia.
Varsinkaan nuorena ei näihin kiinnitä huomiota, koska elämä kulkee niin nopeasti. Ainakaan minä en ajatellut näitä asioita ennenkuin tuli enemmän ikää ja elämä hidastui, ja keskittyi enemmän kodin ja lasten ympärille. Usein esim. teinien huoneet ovat epäsiistejä, kaaosmaisiakin.. ja he kokevat olonsa epävakaaksi ja levottomaksi, jopa itsetuhoiseksi.
Tarkoitus ei ole suinkaan itse vanhempana mennä siivoamaan, vaan ohjaamaan, motivoimaan nuorta pitämään yllä harmoniaa, siisteyttä, tehdä yhdessä on yleensä paras tapa.. Raivata, järjestää, ja tasapainottaa, ei puuttua liikaa.. Huoh.. siinäpä taito. Itsekään en aina pystyny siihen, varsinkaan tyttöni kohdalla, pojat meillä jo luonnostaan järjestelmällisempiä, mutta tyttären kanssa  joutui hieman kikkailemaan.. ;) Onneksi kuitenkin ymmärsi, mitä kaaos huoneessa saa aikaan pääkopassa. Nyttemmin hän toteuttaa itsekin aika hyvin sitä, mitä olen yrittänyt hänelle opettaa.. 
10 merkkiä siitä, että negatiivinen energia ympäröi sinua, ja kotiasi

1. Raha ei kulje, talous on tukossa,  laskut kerääntyy. Vaikka ansaitsimmekin riittävästi kehitys pysähtyy. Tämä on selkein merkki, että negatiivinen energia hallitsee elämässäsi.

2. Tunnet itsesi helposti uupuneeksi tai väsyneeksi, vaikka olisit nukkunutkin riittävästi. Ajatuksesi  heittelevät ja selkeyttä on hankala löytää.

 3. Arjen sujuvuus on ongelmallista, olet saamaton ja haluton. Toimeen on vaikea ryhtyä. Olo tuntuu "samealta".

4. Olet alttiimpi saamaan infektioita, sairastumaan  ja paraneminen kestää.

5. Stressaanut  tavallista pienimmissä haasteissa, ja helpommin.

6. Näet levottomia unia, tai painajaisia usein. Alitajuntasi kertoo, että  kaikki ei ole hyvin.

7. Negatiiviset tunteet ja ajatukset vievät yhä useimmin huomiosi, ja niistä on hankalaa päästää irti.

8. Tunnet pelkoa ja ahdistusta asioista, jotka eivät ennen ole sitä aiheuttaneet.  Vainoharhaisuuttakin voi esiintyä.

9. Ihmissuhteesi ovat riitaisia, kommunikointi ei onnistu rauhanomaisesti ja olet helposti ärsyyntyvä.

10. Hävität tärkeitä tavaroita, puhelimia, lompakoita, onnettomuuksia sattuu tavallista useammin, koska keskittyminen on vaikeaa ja kaikessa toiminnassa on mukana huolimattomuutta.

-Jos koet vähintään viisi näistä omaksi tuntemuksiksesi, on aika puhdistaa energiat!
Tavoitteena Selkeä Mieli Ja Puhtaat Energiat

Koti saa olla omanlainen, myös huoneet siellä. Oma tyyli, viihtyvyys, kaiken A ja O. Turha sanoa, että kaaos on kiva, ja siinä viihtyy.. silloin ei voi odottaakaan selkeyttä.  Itse olen boheemityyppi sisustuksessa, siivouksessa jne.. ja  myönnän, olen keräilijä.. kaikenmaailman ihme tilpehööriä, blingiä ja kummallisuuksia kotona  on ja lisää tulee kun ehdin ostoksille, löytöretkille.. kiviä, keppejä, oksia ja purkkeja, kippoja, kynttilänjalkoja, patsaita yms. vähän järjetöntäkin.. Se on kuitenkin suuri osa nykyistä ja mennyttä minääni, ja nämä koen tarpeellisiksi.. (niistäkin on jo karsittu turhat pois) ja ne saavat oloni hyväksi. 
Tarkoitus ei siis ole puhdas askeettisuus, paitsi jos se sopii luontoosi.
Free your Mind -asenteella tätä pitää tehdä, jos tekee..

Aika on tärkein asia. Millä aikavälillä haluat päästä eroon negatiivisista energioista. Mitä vahvempi halusi on ja päämäärä, sitä voimakkaampi on magiasi. Vahva mieli, parempi lopputulos.
Vaikka tämä puhdistustavoite on varma, sinunkin asenteesi pitää olla varma. On hyvä olla päättäväinen ja tarmokas, vaikka kuinka tekisi mieli luovuttaa.  Jos luovutat, tai siirrät asiaa, on se edessä myöhemmin ja vielä hankalampi tavoitella..  (suurempi siivous, suuremmat ongelmat).
Jos olet helposti päätksistäsi luisuva, kannattaa päättää päivä, ja pitää siitä kiinni. Tarkoitus ei ole kerralla kaikkea tehdä - jos et halua. Babysteps malli on hyvä.. Huone tai alue kerrallaan. Pyydä apuja, delegoi hommia.. Varsinkin perheenjäsenet on hyvä ottaa mukaan tähän, samalla ymmärtävät asian mielekkyyden ja voitte yhdessä tehdä asioita, se lähentää ja palkita vaikka hyvällä  leffalla illalla koko perhe.


En ala tässä luettelemaan kuinka siivoat.. Oma toimintani on aika kyseenalaista sillä teen kaikkea yhtäaikaa.. Järjestelen tavarat, ja samalla pyyhin pölyjä, musiikki auttaa myös pölyttämään mielen. Tee omalla tavallasi, ajan kanssa.. Mutta muista mitä tehokkaammin toimit, sitä nopeammat tulokset.
Tuuleta koti, tekstiilit, ja käytä tuulinen sää hyödyksi ja ota pieni tauko, käy lenkillä tuulettamassa mielikin. Samalla voit miettiä mitä tarkalleen ottaen haluat tällä operaatiollasi saada aikaan.

NOrmi siivouksenohella voit tehdä myös maagista siivousta. Lattianpesu  maagisesti, mustan suolan kanssa tai esim. piparminttuöljyn kera (molempia vain pisara ja hippunen veteen) tehostaa toiveitasi.
Jos tarvitset rahaa, ja suojaa, basilika ja kaneli toimivat hyvin  pesuvedessä..

Tuuletus ja suitsutus , kellojen soitto, tai muu miellyttävä musiikki lataavat hyviä energioita.  Meri-tai Epsom suola kulhossa tai pesuvedessä on hyvä lisä energioiden puhdistuksessa.
Voit pestä lattiat ja kodin pinnat, itsesi kuuvedellä jos olet kuuihminen. Auringonvalo kannattaa vangita puhdistettuihin kivin ja Kristalleihin, ja korostaa valoa.
Tuoreet kukat ja kasvit lisäävät kotiin hyviä energioita.
Kun kodissasi/tilassasi on mieluisia asioita, voit paremmin. tarkista siis ettei mikään esine tai kaluste ole vain siksi kodissasi ettet loukkaa sen antajaa tai se on rikki, mutta et raaski siitä luopua.


Kun olet saanut kodin energiat puhtaiksi voit sitten itsellesi tehdä kylvyn tai jalkakylvyn ja nauttia työsi tuloksista ja kodin hyvistä energioista..

 

1 kommentti:

  1. Olipa mielenkiintoinen postaus. Kyllä, minä ja kotini kaipaamme energioiden puhdistusta! Nuo 10 esimerkkiä osuivat melkein kaikki kuin naulan kantaan. Jesh, kiitos vinkistä :-D

    VastaaPoista