lauantai 8. heinäkuuta 2017

Täydenkuunveden MagiaaTäydenkuun Vesi ja sen käyttö

Taas on täydenkuun aika.
On hyvä laittaa jälleen kivet, kristallit, kortit ja muut magia välineet kuun valoon, energioihin yön ajaksi. Kannattaa tehdä myös Täydenkuun vettä sillä sitä voi käyttää niin moneen asiaan lisäämään boostia. Täydenkuun energiahan on hyvin feminiinistä, siksi  myös sitä kannattaa tehdä, sekä miesten että naisten.
Miehet voivat käyttää sitä ruoanlaittoon, kun haluavat tehdä "maagista" ruokaa tai vaikka teehen ja näin saada vipinää rakkauteen.. Miehet saavat myös naisenergiaa, boostia jos itse juovat kuuvettä, jolloin naiset voivat kokea miehensä ymmärtäväisemmäksi, kuuntelevaisemmaksi jne.. ja kokevat miehen houkuttelevampana..
Kuuvesi positaa negaatioita, parantaa oloa, ja tekee hieman mystisen vaikutelman, ylläpitää kauneutta, salaperäisyyttä ja naisenergiaa.

Kuuvettä teet helposti, pulloon tai kulhoon kylmää vettä ja kuun valoon. Peilillä voit korostaa kuun energioita, kuten kuvassa.. Jos kuu ei paista, toimii se silti..Jos mahdollista voit viedä veden yöksi ulos tekeytymään ja hakea aamulla sisään, pullottaa vesi, ja sulkea pullo korkilla. 

Voit samalla kun virittelet veden valmiiksi kuulle, asettaa sille toiveesi.. aikomuksesi, mitä haluat veden avulla saavuttavasi.

Kuuvettä voit käyttää mm.
- Kukkien ja kasvien hoitoon
-Siivoukseen, lattianpesuun
-Kylpyveteen, jalkakylpyyn, hiusten pesuun
-Ruoanlaittoon, juomavetenä antaa kuuboostia
-Taiteiluun, vesivärivetenä.. Taiteesi saa aivan uuden tason
-Magiaan.. Magiapesuun, kivet, kynttilät, avaimet yms.. Alttarivetenä
-Oman voimasi ylläpitämiseen, naiseutta vahvistamaan, juomavetenä, pesuun jne..
- Kotona maljakossa, kukkien kanssa tai ilman. 
 -Siunaukseen asioille, mojot, eläimet, eläimille juomavetenä
-Käsien pesuun, ennen magia rituaaleja


 

                                                    Ihania Täydenkuun Öitä

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti